- Almo Čatlak
- 25 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Nadjeveni svinjski kotleti iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene svinjske kotlete iz pećnice.
Ukusno i brzo jelo za istinske fanove svinjskih kotleta. Malo na gril, pa nadjev, pa kratko u pećnicu i “voila”, zvijezda je rođena.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- svinjski kotlet, 4
- luk, 1 glavica
- češnjak, 2 režnja
- peršin, 1 žlica sjeckani
- mljevena crvena paprika, 1 žličica
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Luk očistimo i nasjeckamo, a češnjak protisnemo.
- Kotlete posolimo, pokapamo uljem i začinjenom stranom prema dolje, stavimo ih peći na vruću gril tavu.
- Nakon dvije minute kotlete posolimo s gornje strane, okrenemo ih i pečemo još toliko, te ih premjestimo u vatrostalnu posudu.
- Zatim u zdjelu stavimo sjeckani luk, dodamo protisnuti češnjak, sjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku, začinimo solju i paprom, ulijemo malo ulja, promiješamo i dobivenu mješavinu rasporedimo po mesu.
- Tako pripremljene kotlete stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 10-ak minuta.
- Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:25minuta |