- Almo Čatlak
 
				
				
				
								
					- 20 min
 
												
					- 4 porcije
 
													- Srednje kalorično
  
													- Jednostavna priprema
  
								
				
									- Sadrži ribu/ morske plodove
  
							
			
			
				
		
		Odresci tune s narančom i kaparama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune s narančom i kaparama. – tuna ((po prilici 160 g)), naranča, kapare, med (od bagrema), balzamična krema, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Narančama ogulimo koru, a meso naranče filetiramo. ; Odreske tune stavimo na vruću gril tavu tanko premazanu uljem, i pečemo ih 3 minute. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo med, dodamo balzamičku kremu i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Zatim odreske tune okrenemo i pečemo još toliko. ; Pečene odreske premjestimo na tanjure, začinimo ih solju i paprom, pokapamo mješavinom meda i balzamičke kreme, preko njih rasporedimo filete naranče, posipamo kaparama i poslužimo.
;  – Neobična, ali izvrsna kombinacija ribe i voća, s dodatkom preljeva od meda i balzamičke kreme ispunit će vaša usta harmonijom različitih okusa. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Odresci tune s narančom i kaparama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune s narančom i kaparama. – tuna ((po prilici 160 g)), naranča, kapare, med (od bagrema), balzamička krema, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Narančama ogulimo koru, a meso naranče filetiramo. ; Odreske tune stavimo na vruću gril tavu tanko premazanu uljem, i pečemo ih 3 minute. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo med, dodamo balzamičku kremu i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Zatim odreske tune okrenemo i pečemo još toliko. ; Pečene odreske premjestimo na tanjure, začinimo ih solju i paprom, pokapamo mješavinom meda i balzamičke kreme, preko njih rasporedimo filete naranče, posipamo kaparama i poslužimo.
; -</div>
    
    
    
    
    
        
        
        
    
    
    
    
            
        
            
        Odresci tune s narančom i kaparama    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune s narančom i kaparama.    
         
     
                
        
            
        Neobična, ali izvrsna kombinacija ribe i voća, s dodatkom preljeva od meda i balzamičke kreme ispunit će vaša usta harmonijom različitih okusa. U slast!
Odresci tune s narančom i kaparama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune s narančom i kaparama. - tuna ((po prilici 160 g)), naranča, kapare, med (od bagrema), balzamička krema, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Narančama ogulimo koru, a meso naranče filetiramo. ; Odreske tune stavimo na vruću gril tavu tanko premazanu uljem, i pečemo ih 3 minute. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo med, dodamo balzamičku kremu i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Zatim odreske tune okrenemo i pečemo još toliko. ; Pečene odreske premjestimo na tanjure, začinimo ih solju i paprom, pokapamo mješavinom meda i balzamičke kreme, preko njih rasporedimo filete naranče, posipamo kaparama i poslužimo.
; -
      
         
     
                
                
        
            
                
        Upute po koracima:    
                
        
    - Narančama ogulimo koru, a meso naranče filetiramo. 
 - Odreske tune stavimo na vruću gril tavu tanko premazanu uljem, i pečemo ih 3 minute. 
 - Za to vrijeme u zdjelu stavimo med, dodamo balzamičku kremu i pjenjačom izmiješamo sastojke. 
 - Zatim odreske tune okrenemo i pečemo još toliko. 
 - Pečene odreske premjestimo na tanjure, začinimo ih solju i paprom, pokapamo mješavinom meda i balzamičke kreme, preko njih rasporedimo filete naranče, posipamo kaparama i poslužimo.
 
     
         
     
                
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
     
                
            
                
            
         
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
    
    
                        
            
    
        Votes: 46 
        Rating: 4.65 
        You:      
    
        Rate this recipe!     
          | 
                                
                     | 
                    
    
            
            
                
            
                
            
                
        
    
    
                        | 
            Za Print recepta klikni ikonu >>         | 
                                
            
         | 
                    
    
     
         
    
    
                        | 
            Vrijeme pripreme:20minuta         | 
                                
            
         |