Paprikaš od divljači s vrganjima – Saznajte kako pripremiti paprikaš od divljači s vrganjima u našem video receptu. – divljač (miješano iz paca), juha od vrganja u prahu, luk, pelati rajčice, slatka mljevena paprika, ljuta mljevena paprika, lovorov list, majčina dušica, crno vino, papar ( u zrnu), Meso iz paca osušimo. Osušeno meso zatim narežemo na podjednake kockice, posolimo i prepržimo na vrućem ulju (ne često miješati da ne pusti vodu) dok ne porumeni. Izvadimo meso na stranu. ; Na istoj masnoći popržimo luk uz dodatak soli, papra u zrnu lovora i timijana. Pirjamo 10-tak minuta i podlijevamo vodom. ; Vraćamo meso nazad u posudu i dodajemo malo rajčice – pelati, slatku i ljutu papriku po želji. Podlijemo sa vodom i crvenim vinom i pustimo da kuha dok meso ne omekša. ; U hladnoj vodi razmutimo juhu od vrganja u prahu i polagano je dodajemo u paprikaš. ; Nakon otprilike 1 sat vremena podlijemo sa još malo vode i začina (po želji) i pustimo da prokuha.; – Što je bolje od divljači? Naravno: miješana divljač. Lovor i majčina dušica začini su koje meso divljači jednostavno obožava. A vrganji? Naravno da su i oni ovdje, i oni žive u šumi. Pikantno jelo za znalce. <div class="wpurp-searchable-recipe">Paprikaš od divljači s vrganjima – Saznajte kako pripremiti paprikaš od divljači s vrganjima u našem video receptu. – meso divljači (miješano iz paca), juha od vrganja u prahu, luk, rajčice pelati, slatka mljevena paprika, ljuta mljevena paprika, lovorov list, majčina dušica, crno vino, papar ( u zrnu), Meso iz paca osušimo. Osušeno meso zatim narežemo na podjednake kockice, posolimo i prepržimo na vrućem ulju (ne često miješati da ne pusti vodu) dok ne porumeni. Izvadimo meso na stranu. ; Na istoj masnoći popržimo luk uz dodatak soli, papra u zrnu lovora i timijana. Pirjamo 10-tak minuta i podlijevamo vodom. ; Vraćamo meso nazad u posudu i dodajemo malo rajčice – pelati, slatku i ljutu papriku po želji. Podlijemo sa vodom i crvenim vinom i pustimo da kuha dok meso ne omekša. ; U hladnoj vodi razmutimo juhu od vrganja u prahu i polagano je dodajemo u paprikaš. ; Nakon otprilike 1 sat vremena podlijemo sa još malo vode i začina (po želji) i pustimo da prokuha.; -</div>
Paprikaš od divljači s vrganjima
Saznajte kako pripremiti paprikaš od divljači s vrganjima u našem video receptu.
Što je bolje od divljači? Naravno: miješana divljač. Lovor i majčina dušica začini su koje meso divljači jednostavno obožava. A vrganji? Naravno da su i oni ovdje, i oni žive u šumi. Pikantno jelo za znalce.
Paprikaš od divljači s vrganjima - Saznajte kako pripremiti paprikaš od divljači s vrganjima u našem video receptu. - meso divljači (miješano iz paca), juha od vrganja u prahu, luk, rajčice pelati, slatka mljevena paprika, ljuta mljevena paprika, lovorov list, majčina dušica, crno vino, papar ( u zrnu), Meso iz paca osušimo. Osušeno meso zatim narežemo na podjednake kockice, posolimo i prepržimo na vrućem ulju (ne često miješati da ne pusti vodu) dok ne porumeni. Izvadimo meso na stranu. ; Na istoj masnoći popržimo luk uz dodatak soli, papra u zrnu lovora i timijana. Pirjamo 10-tak minuta i podlijevamo vodom. ; Vraćamo meso nazad u posudu i dodajemo malo rajčice – pelati, slatku i ljutu papriku po želji. Podlijemo sa vodom i crvenim vinom i pustimo da kuha dok meso ne omekša. ; U hladnoj vodi razmutimo juhu od vrganja u prahu i polagano je dodajemo u paprikaš. ; Nakon otprilike 1 sat vremena podlijemo sa još malo vode i začina (po želji) i pustimo da prokuha.; -
Meso iz paca osušimo. Osušeno meso zatim narežemo na podjednake kockice, posolimo i prepržimo na vrućem ulju (ne često miješati da ne pusti vodu) dok ne porumeni. Izvadimo meso na stranu.
Na istoj masnoći popržimo luk uz dodatak soli, papra u zrnu lovora i timijana. Pirjamo 10-tak minuta i podlijevamo vodom.
Vraćamo meso nazad u posudu i dodajemo malo rajčice – pelati, slatku i ljutu papriku po želji. Podlijemo sa vodom i crvenim vinom i pustimo da kuha dok meso ne omekša.
U hladnoj vodi razmutimo juhu od vrganja u prahu i polagano je dodajemo u paprikaš.
Nakon otprilike 1 sat vremena podlijemo sa još malo vode i začina (po želji) i pustimo da prokuha.