Parfe od kestena s čokoladnom pjenom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od kestena s čokoladnom pjenom. – kesten pire (zaslađenog), čokolada za kuhanje, maslac, sok od naranče, med (od bagrema), aroma vanilije, prošek, žumanjak, šećer, čokolada (tekuće, mliječne), mlijeko, liker od čokolade, U zdjelu iznad pare stavimo izlomljenu čokoladu za kuhanje i mješajući, čekamo da se rastopi. Zatim ulijemo narančin sok, te dalje miješamo dok ne dobijemo jednoličnu kremu. ; Dobivenu kremu stavimo na stranu da se malo ohladi, a na paru stavimo čistu zdjelu, dodamo maslac i med, te pričekamo da se sastojci rastope. ; Potom ulijemo prošek, aromu vanilije, promiješamo i mješavinu prelijemo preko rastopljene čokolade, te dodamo kesten pire i dobro izmiješamo. ; Dobivenu smjesu premjestimo u kalup, obložen prijanjajućom folijom, malo protresemo, ostavimo da se ohladi na sobnu temperaturu, a zatim stavimo u zamrzivač na nekoliko sati da se stvrdne. ; Prije nego parfe izvadimo iz zamrzivača, pripremimo čokoladnu pjenu, tako što u zdjelu iznad pare ulijemo mlijeko, dodamo žumanjke, šećer, tekuću čokoladu i pjenjačom izradimo pjenu. ; Zatim pjenu maknemo s pare, ulijemo čokoladni liker, nježno promiješamo i ostavimo da se malo ohladi. ; Stvrdnuti parfe narežemo na kriške debljine jednog centimetra, stavimo ih na tanjure, prelijemo pjenom, ukrasimo tučenim vrhnjem i poslužimo.; – Ukusni parfe od kestena preliven čokoladnom pjenicom je tako sladak i ukusan desert, da ga jednostavno morate kušati.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Parfe od kestena s čokoladnom pjenom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od kestena s čokoladnom pjenom. – kesten pire (zaslađenog), čokolada za kuhanje, maslac, sok od naranče, med (od bagrema), aroma vanilije, prošek, žumanjak, šećer, čokolada (tekuće, mliječne), mlijeko, liker od čokolade, U zdjelu iznad pare stavimo izlomljenu čokoladu za kuhanje i mješajući, čekamo da se rastopi. Zatim ulijemo narančin sok, te dalje miješamo dok ne dobijemo jednoličnu kremu. ; Dobivenu kremu stavimo na stranu da se malo ohladi, a na paru stavimo čistu zdjelu, dodamo maslac i med, te pričekamo da se sastojci rastope. ; Potom ulijemo prošek, aromu vanilije, promiješamo i mješavinu prelijemo preko rastopljene čokolade, te dodamo kesten pire i dobro izmiješamo. ; Dobivenu smjesu premjestimo u kalup, obložen prijanjajućom folijom, malo protresemo, ostavimo da se ohladi na sobnu temperaturu, a zatim stavimo u zamrzivač na nekoliko sati da se stvrdne. ; Prije nego parfe izvadimo iz zamrzivača, pripremimo čokoladnu pjenu, tako što u zdjelu iznad pare ulijemo mlijeko, dodamo žumanjke, šećer, tekuću čokoladu i pjenjačom izradimo pjenu. ; Zatim pjenu maknemo s pare, ulijemo čokoladni liker, nježno promiješamo i ostavimo da se malo ohladi. ; Stvrdnuti parfe narežemo na kriške debljine jednog centimetra, stavimo ih na tanjure, prelijemo pjenom, ukrasimo tučenim vrhnjem i poslužimo.; -</div>
Parfe od kestena s čokoladnom pjenom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od kestena s čokoladnom pjenom.
Ukusni parfe od kestena preliven čokoladnom pjenicom je tako sladak i ukusan desert, da ga jednostavno morate kušati.
Parfe od kestena s čokoladnom pjenom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti parfe od kestena s čokoladnom pjenom. - kesten pire (zaslađenog), čokolada za kuhanje, maslac, sok od naranče, med (od bagrema), aroma vanilije, prošek, žumanjak, šećer, čokolada (tekuće, mliječne), mlijeko, liker od čokolade, U zdjelu iznad pare stavimo izlomljenu čokoladu za kuhanje i mješajući, čekamo da se rastopi. Zatim ulijemo narančin sok, te dalje miješamo dok ne dobijemo jednoličnu kremu. ; Dobivenu kremu stavimo na stranu da se malo ohladi, a na paru stavimo čistu zdjelu, dodamo maslac i med, te pričekamo da se sastojci rastope. ; Potom ulijemo prošek, aromu vanilije, promiješamo i mješavinu prelijemo preko rastopljene čokolade, te dodamo kesten pire i dobro izmiješamo. ; Dobivenu smjesu premjestimo u kalup, obložen prijanjajućom folijom, malo protresemo, ostavimo da se ohladi na sobnu temperaturu, a zatim stavimo u zamrzivač na nekoliko sati da se stvrdne. ; Prije nego parfe izvadimo iz zamrzivača, pripremimo čokoladnu pjenu, tako što u zdjelu iznad pare ulijemo mlijeko, dodamo žumanjke, šećer, tekuću čokoladu i pjenjačom izradimo pjenu. ; Zatim pjenu maknemo s pare, ulijemo čokoladni liker, nježno promiješamo i ostavimo da se malo ohladi. ; Stvrdnuti parfe narežemo na kriške debljine jednog centimetra, stavimo ih na tanjure, prelijemo pjenom, ukrasimo tučenim vrhnjem i poslužimo.; -
U zdjelu iznad pare stavimo izlomljenu čokoladu za kuhanje i mješajući, čekamo da se rastopi. Zatim ulijemo narančin sok, te dalje miješamo dok ne dobijemo jednoličnu kremu.
Dobivenu kremu stavimo na stranu da se malo ohladi, a na paru stavimo čistu zdjelu, dodamo maslac i med, te pričekamo da se sastojci rastope.
Potom ulijemo prošek, aromu vanilije, promiješamo i mješavinu prelijemo preko rastopljene čokolade, te dodamo kesten pire i dobro izmiješamo.
Dobivenu smjesu premjestimo u kalup, obložen prijanjajućom folijom, malo protresemo, ostavimo da se ohladi na sobnu temperaturu, a zatim stavimo u zamrzivač na nekoliko sati da se stvrdne.
Prije nego parfe izvadimo iz zamrzivača, pripremimo čokoladnu pjenu, tako što u zdjelu iznad pare ulijemo mlijeko, dodamo žumanjke, šećer, tekuću čokoladu i pjenjačom izradimo pjenu.
Zatim pjenu maknemo s pare, ulijemo čokoladni liker, nježno promiješamo i ostavimo da se malo ohladi.
Stvrdnuti parfe narežemo na kriške debljine jednog centimetra, stavimo ih na tanjure, prelijemo pjenom, ukrasimo tučenim vrhnjem i poslužimo.