- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Pasta Boscaiola
U našem receptu saznajte kako se priprema Pasta Boscaiola.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- široki rezanci, 300 grama
- šampinjoni, 200 grama
- pršut, 100 grama
- bijelo vino, 60 ml (suho)
- sušene rajčice, 50 grama
- češnjak, 3 režnja
- parmezan, 100 grama (naribani)
- sušeni peperoncino, 1-2 komada
- sušena majčina dušica, 3 komada
- peršin, 2 žlice (sjeckani)
- maslinovo ulje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U velikom loncu zagrijemo vodu, posolimo i skuhamo široke rezance.
- Za to vrijeme u tavu ulijemo maslinovo ulje i popržimo nasjeckane šampinjone.
- Šampinjonima najprije dodamo sušene rajčice, zatim pršut, potom češnjak i na kraju sušene peperoncine, sušenu majčinu dušicu i suho bijelo vino.
- Kuhamo još nekoliko minuta, a zatim dodamo skuhanu tjesteninu, nasjeckani peršin, naribani parmezan i vrhnje za kuhanje.
- Dobro promiješamo i jelo je spremno za serviranje.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |