- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Pašta sa slanutkom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti paštu sa slanutkom. – goveđi temeljac, slanutak (iz konzerve), tjestenina (tagliatelle), češnjak, koncentrat rajčice, majčina dušica (sušene), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo. ; Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka. ; Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha.; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Svi smo čuli za pašta fažol, odnosno tjesteninu s grahom, a ovaj recept mu je vrlo sličan, osim što je sa slanutkom. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Pašta sa slanutkom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti paštu sa slanutkom. – goveđi temeljac, slanutak (iz konzerve), tjestenina (tagliatelle), češnjak, koncentrat rajčice, majčina dušica (sušene), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo. ; Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka. ; Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha.; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Pašta sa slanutkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti paštu sa slanutkom.
Svi smo čuli za pašta fažol, odnosno tjesteninu s grahom, a ovaj recept mu je vrlo sličan, osim što je sa slanutkom. Dobar tek!
Pašta sa slanutkom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti paštu sa slanutkom. - goveđi temeljac, slanutak (iz konzerve), tjestenina (tagliatelle), češnjak, koncentrat rajčice, majčina dušica (sušene), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo. ; Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka. ; Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha.; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Upute po koracima:
- U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo.
- Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka.
- Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha.
- Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 55
Rating: 4.64
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|