- Almo Čatlak
- 25 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Pečena svinjetina sa staklenim rezancima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečenu svinjetinu sa staklenim rezancima. – svinjski but (u odrescima), đumbir, češnjak, sojin umak, umak od kamenica, voćna rakija, sojine klice, mladi luk, tjestenina ((staklenih rezanaca)), ulje, sol, Svinjske odreske posolimo i ispečemo na gril tavi te ih narežemo na trakice širine 2 cm. ; Mladi luk narežemo na komade veličine 5 cm, a tjesteninu prelijemo vrućom vodom i ostavimo da odstoji nekoliko minuta, zatim ju ocijedimo i isperemo hladnom vodom, a đumbir i češnjak narežemo na listiće. ; U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo listiće đumbira i češnjaka, promiješamo i pričekamo da češnjak zamiriše. ; Zatim dodamo narezano meso, promiješamo i pržimo 1-2 minute. ; Potom ulijemo rakiju i usplamtimo sastojke. ; Čim se plamen ugasi dodamo umak od kamenica, sojin umak, narezani mladi luk, ocijeđene sojine klice, ocijeđene i omekšale rezance, izmiješamo sastojke i pričekamo da se ugriju. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Umak od kamenica je slučajno otkrio Lee Kam Sheung tako što je zaboravio da je stavio kuhati kamenice, koje su se prekuhale i stvorile gust i aromatičan umak, koji jelima daje posebnu, specifičnu aromu kao što je i slučaj i s ovim finim jelom koje nam dolazi iz daleke Kine.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Pečena svinjetina sa staklenim rezancima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečenu svinjetinu sa staklenim rezancima. – svinjski but (u odrescima), đumbir, češnjak, sojin umak, umak od kamenica, voćna rakija, sojine klice, mladi luk, tjestenina ((staklenih rezanaca)), ulje, sol, Svinjske odreske posolimo i ispečemo na gril tavi te ih narežemo na trakice širine 2 cm. ; Mladi luk narežemo na komade veličine 5 cm, a tjesteninu prelijemo vrućom vodom i ostavimo da odstoji nekoliko minuta, zatim ju ocijedimo i isperemo hladnom vodom, a đumbir i češnjak narežemo na listiće. ; U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo listiće đumbira i češnjaka, promiješamo i pričekamo da češnjak zamiriše. ; Zatim dodamo narezano meso, promiješamo i pržimo 1-2 minute. ; Potom ulijemo rakiju i usplamtimo sastojke. ; Čim se plamen ugasi dodamo umak od kamenica, sojin umak, narezani mladi luk, ocijeđene sojine klice, ocijeđene i omekšale rezance, izmiješamo sastojke i pričekamo da se ugriju. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Pečena svinjetina sa staklenim rezancima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečenu svinjetinu sa staklenim rezancima.
Umak od kamenica je slučajno otkrio Lee Kam Sheung tako što je zaboravio da je stavio kuhati kamenice, koje su se prekuhale i stvorile gust i aromatičan umak, koji jelima daje posebnu, specifičnu aromu kao što je i slučaj i s ovim finim jelom koje nam dolazi iz daleke Kine.
Pečena svinjetina sa staklenim rezancima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pečenu svinjetinu sa staklenim rezancima. - svinjski but (u odrescima), đumbir, češnjak, sojin umak, umak od kamenica, voćna rakija, sojine klice, mladi luk, tjestenina ((staklenih rezanaca)), ulje, sol, Svinjske odreske posolimo i ispečemo na gril tavi te ih narežemo na trakice širine 2 cm. ; Mladi luk narežemo na komade veličine 5 cm, a tjesteninu prelijemo vrućom vodom i ostavimo da odstoji nekoliko minuta, zatim ju ocijedimo i isperemo hladnom vodom, a đumbir i češnjak narežemo na listiće. ; U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo listiće đumbira i češnjaka, promiješamo i pričekamo da češnjak zamiriše. ; Zatim dodamo narezano meso, promiješamo i pržimo 1-2 minute. ; Potom ulijemo rakiju i usplamtimo sastojke. ; Čim se plamen ugasi dodamo umak od kamenica, sojin umak, narezani mladi luk, ocijeđene sojine klice, ocijeđene i omekšale rezance, izmiješamo sastojke i pričekamo da se ugriju. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Upute po koracima:
- Svinjske odreske posolimo i ispečemo na gril tavi te ih narežemo na trakice širine 2 cm.
- Mladi luk narežemo na komade veličine 5 cm, a tjesteninu prelijemo vrućom vodom i ostavimo da odstoji nekoliko minuta, zatim ju ocijedimo i isperemo hladnom vodom, a đumbir i češnjak narežemo na listiće.
- U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo listiće đumbira i češnjaka, promiješamo i pričekamo da češnjak zamiriše.
- Zatim dodamo narezano meso, promiješamo i pržimo 1-2 minute.
- Potom ulijemo rakiju i usplamtimo sastojke.
- Čim se plamen ugasi dodamo umak od kamenica, sojin umak, narezani mladi luk, ocijeđene sojine klice, ocijeđene i omekšale rezance, izmiješamo sastojke i pričekamo da se ugriju.
- Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 45
Rating: 4.69
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:25minuta |
|