- Almo Čatlak
- 10 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Peciva s dimljenim lososom i svježim krem sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti peciva s dimljenim lososom i svježim krem sirom.
Životni put lososa je vrlo zanimljiv. Dolazi na svijet u rijekama, zatim odlazi u mora, te se vraća u rijeke da se razmnožava, a na kraju svog puta dolazi u vaše kuhinje kako bi vas ugodno iznenadio.
Peciva s dimljenim lososom i svježim krem sirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti peciva s dimljenim lososom i svježim krem sirom. - pecivo, dimljeni losos, krem sir (svježeg), kiselo vrhnje, zelena salata, kapare, sol i papar, U zdjelicu sa svježim krem sirom dodamo kiselo vrhnje, začinimo solju i paprom, te dobro promiješamo. ; Zatim dodamo kapare i nježno ih umiješamo. ; Peciva prepolovimo, na oba dijela stavimo list zelene salate, nadjenemo mješavinom sira i vrhnja, prekrijemo kriškom lososa i odložimo na tanjur. ; Svako pecivo s nadjevom, ukrasimo s malo svježeg kopra, i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- pecivo, 4
- dimljeni losos, 200 g
- krem sir, 200 g svježeg
- kiselo vrhnje, 100 g
- zelena salata, 8 listova
- kapare, 1 žlica
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U zdjelicu sa svježim krem sirom dodamo kiselo vrhnje, začinimo solju i paprom, te dobro promiješamo.
- Zatim dodamo kapare i nježno ih umiješamo.
- Peciva prepolovimo, na oba dijela stavimo list zelene salate, nadjenemo mješavinom sira i vrhnja, prekrijemo kriškom lososa i odložimo na tanjur.
- Svako pecivo s nadjevom, ukrasimo s malo svježeg kopra, i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:10minuta |