- Almo Čatlak
- 15 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Pikantan namaz od maslina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pikantan namaz od maslina. – masline (zelenih, otkoštenih), kruh, kapare, češnjak, šećer, umak od čili papričica, bijeli vinski ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, papar, Na vruću gril tavu stavimo kriške kruha i pečemo ih s obiju strana do zlatno-žute boje. ; Pečene kriške kruha izvadimo na stranu da se hlade, a u posudu sjekača stavimo masline, češnjak, kapare, ljuti umak, šećer, ulijemo 150 ml maslinovog ulja i ocat, poklopimo i izradimo namaz. ; Dobivenim namazom namažemo pečene kriške kruha, po želji začinimo mljevenim paprom i poslužimo.
; – Komu su masline drage, neka ne gubi vrijeme, nego neka pogleda kako pripremiti jednostavan, brz i ukusan namaz od zelenih maslina s još ponekim finim sastojkom.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Pikantan namaz od maslina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pikantan namaz od maslina. – masline (zelenih, otkoštenih), kruh, kapare, češnjak, šećer, umak od čili papričica, bijeli vinski ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, papar, Na vruću gril tavu stavimo kriške kruha i pečemo ih s obiju strana do zlatno-žute boje. ; Pečene kriške kruha izvadimo na stranu da se hlade, a u posudu sjekača stavimo masline, češnjak, kapare, ljuti umak, šećer, ulijemo 150 ml maslinovog ulja i ocat, poklopimo i izradimo namaz. ; Dobivenim namazom namažemo pečene kriške kruha, po želji začinimo mljevenim paprom i poslužimo.
; -</div>
Pikantan namaz od maslina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pikantan namaz od maslina.
Komu su masline drage, neka ne gubi vrijeme, nego neka pogleda kako pripremiti jednostavan, brz i ukusan namaz od zelenih maslina s još ponekim finim sastojkom.
Pikantan namaz od maslina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pikantan namaz od maslina. - masline (zelenih, otkoštenih), kruh, kapare, češnjak, šećer, umak od čili papričica, bijeli vinski ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, papar, Na vruću gril tavu stavimo kriške kruha i pečemo ih s obiju strana do zlatno-žute boje. ; Pečene kriške kruha izvadimo na stranu da se hlade, a u posudu sjekača stavimo masline, češnjak, kapare, ljuti umak, šećer, ulijemo 150 ml maslinovog ulja i ocat, poklopimo i izradimo namaz. ; Dobivenim namazom namažemo pečene kriške kruha, po želji začinimo mljevenim paprom i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Na vruću gril tavu stavimo kriške kruha i pečemo ih s obiju strana do zlatno-žute boje.
- Pečene kriške kruha izvadimo na stranu da se hlade, a u posudu sjekača stavimo masline, češnjak, kapare, ljuti umak, šećer, ulijemo 150 ml maslinovog ulja i ocat, poklopimo i izradimo namaz.
- Dobivenim namazom namažemo pečene kriške kruha, po želji začinimo mljevenim paprom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 56
Rating: 4.66
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:15minuta |
|