Pileće fajitas – Saznajte kako pripremiti pileće fajitas u našem video receptu. – pileći file, tortilja, luk, svježa crvena paprika, svježa zelena paprika, svježa žuta paprika, grah (crveni, iz konzerve), češnjak u prahu, kukuruzni škrob, mljevena crvena paprika, peršin (sjeckanog), korijander, kiselo vrhnje, umak guacamole, ulje, sol i papar, Očišćeni luk narežemo na kockice, paprike na trakice, a piletinu očistimo i narežemo na tanje prutiće. ; U tavu, na tri žlice ugrijanog ulja, dodamo prutiće piletine, začinimo solju i paprom, i pržimo sa svih strana. ; Za to vrijeme u zdjelicu stavimo sjeckani peršin, mrvljeni korijander, mljevenu crvenu papriku, češnjak u granulama, kukuruzni škrob, izmiješamo sastojke, te postupno ulijemo 150 ml vode, stalno miješajući pjenjačom. ; Dobivenu mješavinu ulijemo u tavu s piletinom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri 1-2 minute. Gotovo meso izvadimo na toplo i poklopimo. ; U tavu, na umak od prženja, dodamo luk, papriku, začinimo solju i paprom, i pirjamo na srednje jakoj vatri, 3-4 minute, dok povrće malo ne omekša. Za to vrijeme tortilje pripremimo po uputama na pakiranju. ; Zatim u tavu dodamo crveni grah, promiješamo, maknemo s vatre i ostavimo da se sastojci prožmu. ; Tortilje premažemo s malo kiselog vrhnja, umakom guacamole, na sredinu stavimo piletinu i povrće, savijemo poput palačinke, i poslužimo.; – Fajitas s piletinom i povrćem je među najpoznatijim receptima teksaško-meksičke kuhinje, a čemu duguje svoju planetarnu popularnost, provjerite sami. <div class="wpurp-searchable-recipe">Pileće fajitas – Saznajte kako pripremiti pileće fajitas u našem video receptu. – pileći file, tortilla, luk, svježa crvena paprika, svježa zelena paprika, svježa žuta paprika, grah (crveni, iz konzerve), češnjak u prahu, kukuruzni škrob, mljevena crvena paprika, peršin (sjeckanog), korijander, kiselo vrhnje, umak guacamole, ulje, sol i papar, Očišćeni luk narežemo na kockice, paprike na trakice, a piletinu očistimo i narežemo na tanje prutiće. ; U tavu, na tri žlice ugrijanog ulja, dodamo prutiće piletine, začinimo solju i paprom, i pržimo sa svih strana. ; Za to vrijeme u zdjelicu stavimo sjeckani peršin, mrvljeni korijander, mljevenu crvenu papriku, češnjak u granulama, kukuruzni škrob, izmiješamo sastojke, te postupno ulijemo 150 ml vode, stalno miješajući pjenjačom. ; Dobivenu mješavinu ulijemo u tavu s piletinom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri 1-2 minute. Gotovo meso izvadimo na toplo i poklopimo. ; U tavu, na umak od prženja, dodamo luk, papriku, začinimo solju i paprom, i pirjamo na srednje jakoj vatri, 3-4 minute, dok povrće malo ne omekša. Za to vrijeme tortilje pripremimo po uputama na pakiranju. ; Zatim u tavu dodamo crveni grah, promiješamo, maknemo s vatre i ostavimo da se sastojci prožmu. ; Tortilje premažemo s malo kiselog vrhnja, umakom guacamole, na sredinu stavimo piletinu i povrće, savijemo poput palačinke, i poslužimo.; -</div>
Pileće fajitas
Saznajte kako pripremiti pileće fajitas u našem video receptu.
Fajitas s piletinom i povrćem je među najpoznatijim receptima teksaško-meksičke kuhinje, a čemu duguje svoju planetarnu popularnost, provjerite sami.
Pileće fajitas - Saznajte kako pripremiti pileće fajitas u našem video receptu. - pileći file, tortilla, luk, svježa crvena paprika, svježa zelena paprika, svježa žuta paprika, grah (crveni, iz konzerve), češnjak u prahu, kukuruzni škrob, mljevena crvena paprika, peršin (sjeckanog), korijander, kiselo vrhnje, umak guacamole, ulje, sol i papar, Očišćeni luk narežemo na kockice, paprike na trakice, a piletinu očistimo i narežemo na tanje prutiće. ; U tavu, na tri žlice ugrijanog ulja, dodamo prutiće piletine, začinimo solju i paprom, i pržimo sa svih strana. ; Za to vrijeme u zdjelicu stavimo sjeckani peršin, mrvljeni korijander, mljevenu crvenu papriku, češnjak u granulama, kukuruzni škrob, izmiješamo sastojke, te postupno ulijemo 150 ml vode, stalno miješajući pjenjačom. ; Dobivenu mješavinu ulijemo u tavu s piletinom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri 1-2 minute. Gotovo meso izvadimo na toplo i poklopimo. ; U tavu, na umak od prženja, dodamo luk, papriku, začinimo solju i paprom, i pirjamo na srednje jakoj vatri, 3-4 minute, dok povrće malo ne omekša. Za to vrijeme tortilje pripremimo po uputama na pakiranju. ; Zatim u tavu dodamo crveni grah, promiješamo, maknemo s vatre i ostavimo da se sastojci prožmu. ; Tortilje premažemo s malo kiselog vrhnja, umakom guacamole, na sredinu stavimo piletinu i povrće, savijemo poput palačinke, i poslužimo.; -
Očišćeni luk narežemo na kockice, paprike na trakice, a piletinu očistimo i narežemo na tanje prutiće.
U tavu, na tri žlice ugrijanog ulja, dodamo prutiće piletine, začinimo solju i paprom, i pržimo sa svih strana.
Za to vrijeme u zdjelicu stavimo sjeckani peršin, mrvljeni korijander, mljevenu crvenu papriku, češnjak u granulama, kukuruzni škrob, izmiješamo sastojke, te postupno ulijemo 150 ml vode, stalno miješajući pjenjačom.
Dobivenu mješavinu ulijemo u tavu s piletinom, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri 1-2 minute. Gotovo meso izvadimo na toplo i poklopimo.
U tavu, na umak od prženja, dodamo luk, papriku, začinimo solju i paprom, i pirjamo na srednje jakoj vatri, 3-4 minute, dok povrće malo ne omekša. Za to vrijeme tortilje pripremimo po uputama na pakiranju.
Zatim u tavu dodamo crveni grah, promiješamo, maknemo s vatre i ostavimo da se sastojci prožmu.
Tortilje premažemo s malo kiselog vrhnja, umakom guacamole, na sredinu stavimo piletinu i povrće, savijemo poput palačinke, i poslužimo.