Pileći odresci u košuljici od pršuta – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileće odreske u košuljici od pršuta. – pileća prsa, pršut, tikvice, celerova stabljika, luk, mrkva, bijelo vino (suhog), češnjak, peršin (sjeckani), ružmarin (sušeni), mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Filete pilećih prsa očistimo od kožica i žilica, tikvicu, stabljike celera, mrkvu i luk narežemo na prutiće, a češnjak na listiće. ; Pileće filete posolimo s obiju strana i stavimo ih pržiti u tavu na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja. Nakon dvije, tri minute filete okrenemo i pržimo ih još toliko. ; Pržene filete izvadimo na stranu i posipamo ih s malo ružmarina, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo povrće narezano na prutiće, promiješamo i pržimo ga na laganoj vatri. Za to vrijeme pileće filete zamotamo u kriške pršuta. ; Zatim prženo povrće začinimo mljevenom crvenom paprikom i solju, dodamo sjeckani peršin i listiće češnjaka, te promiješamo. ; Potom preko povrća složimo pileće filete omotane pršutom, ulijemo bijelo vino, poklopimo i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Uzbudljivo, lijepo i ukusno su riječi kojima je najbolje opisati ovu sočnu piletinu aromatiziranu kriškama pršuta na posteljici od pirjanog povrća. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Pileći odresci u košuljici od pršuta – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileće odreske u košuljici od pršuta. – pileća prsa, pršut, tikvice, celerova stabljika, luk, mrkva, bijelo vino (suhog), češnjak, peršin (sjeckani), ružmarin (sušeni), mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Filete pilećih prsa očistimo od kožica i žilica, tikvicu, stabljike celera, mrkvu i luk narežemo na prutiće, a češnjak na listiće. ; Pileće filete posolimo s obiju strana i stavimo ih pržiti u tavu na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja. Nakon dvije, tri minute filete okrenemo i pržimo ih još toliko. ; Pržene filete izvadimo na stranu i posipamo ih s malo ružmarina, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo povrće narezano na prutiće, promiješamo i pržimo ga na laganoj vatri. Za to vrijeme pileće filete zamotamo u kriške pršuta. ; Zatim prženo povrće začinimo mljevenom crvenom paprikom i solju, dodamo sjeckani peršin i listiće češnjaka, te promiješamo. ; Potom preko povrća složimo pileće filete omotane pršutom, ulijemo bijelo vino, poklopimo i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Pileći odresci u košuljici od pršuta
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileće odreske u košuljici od pršuta.
Uzbudljivo, lijepo i ukusno su riječi kojima je najbolje opisati ovu sočnu piletinu aromatiziranu kriškama pršuta na posteljici od pirjanog povrća. Dobar tek!
Pileći odresci u košuljici od pršuta - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pileće odreske u košuljici od pršuta. - pileća prsa, pršut, tikvice, celerova stabljika, luk, mrkva, bijelo vino (suhog), češnjak, peršin (sjeckani), ružmarin (sušeni), mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Filete pilećih prsa očistimo od kožica i žilica, tikvicu, stabljike celera, mrkvu i luk narežemo na prutiće, a češnjak na listiće. ; Pileće filete posolimo s obiju strana i stavimo ih pržiti u tavu na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja. Nakon dvije, tri minute filete okrenemo i pržimo ih još toliko. ; Pržene filete izvadimo na stranu i posipamo ih s malo ružmarina, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo povrće narezano na prutiće, promiješamo i pržimo ga na laganoj vatri. Za to vrijeme pileće filete zamotamo u kriške pršuta. ; Zatim prženo povrće začinimo mljevenom crvenom paprikom i solju, dodamo sjeckani peršin i listiće češnjaka, te promiješamo. ; Potom preko povrća složimo pileće filete omotane pršutom, ulijemo bijelo vino, poklopimo i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Filete pilećih prsa očistimo od kožica i žilica, tikvicu, stabljike celera, mrkvu i luk narežemo na prutiće, a češnjak na listiće.
Pileće filete posolimo s obiju strana i stavimo ih pržiti u tavu na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja. Nakon dvije, tri minute filete okrenemo i pržimo ih još toliko.
Pržene filete izvadimo na stranu i posipamo ih s malo ružmarina, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo povrće narezano na prutiće, promiješamo i pržimo ga na laganoj vatri. Za to vrijeme pileće filete zamotamo u kriške pršuta.
Zatim prženo povrće začinimo mljevenom crvenom paprikom i solju, dodamo sjeckani peršin i listiće češnjaka, te promiješamo.
Potom preko povrća složimo pileće filete omotane pršutom, ulijemo bijelo vino, poklopimo i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 15-ak minuta.