Pileći ražnjići s ljutim umakom od jogurta

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Ako volite dobru marinadu, ovo je svakako recept za vas. Kada još k’ tome dodamo i ljutkasti umak od jogurta, kombinacija postaje nepogrešiva.

Pileći ražnjići s ljutim umakom od jogurta
Pileći ražnjići s ljutim umakom od jogurta
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 73
Rating: 4.52
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti pileće ražnjiće s ljutim umakom od jogurta.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikoj posudi napravimo marinadu tako da pomiješamo papriku, kumin, korijander, timijan, češnjak, ulje i ocat.
  2. Zatim u marinadu dodamo pileće filete narezane po želji i ostavimo pokriveno preko noći u hladnjaku.
  3. Umak pripremimo tako da pomiješamo grčki jogurt, slatko-ljuti umak, sok od limete, papriku, kumin i korijander te stavimo na hlađenje u hladnjak.
  4. Nakon što je meso odstajalo u marinadi, stavljamo ga na štapiće za ražnjiće.
  5. Zatim ražnjiće stavimo peći na ugrijanu grill tavu i pečemo oko 5 minuta sa svake strane.
  6. Nakon što su ražnjići gotovi maknemo ih s tave te poslužimo vruće uz umak od jogurta.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 73
Rating: 4.52
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: