Piletina u umaku od vrhnja i sira

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
Piletina u umaku od vrhnja i sira
Piletina u umaku od vrhnja i sira
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 4
You: 4
Rate this recipe!
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. PIleća prsa istucite i posipajte ih solju i paprom po vlastitom ukusu.
  2. Zagrijte maslinovo ulje na tavi na srednje jakoj vatri. Kad se ulje zagrije, pecite pileća prsa oko 5 - 6 minuta sa svake strane dok ne dobiju boju.
  3. U loncu otopite maslac na srednje jakoj vatri te pirjajte češnjak i mladi luk otprilike 1 minutu.
  4. Dodajte u lonac krem sir, kiselo vrhnje i parmezan i kuhajte dok se umak ne ujednači. Stavite soli i papra prema vlastitom ukusu.
  5. Poslužite pileća prsa prelivena umakom i ukrasite peršinom ili prema vlastitom ukusu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 4
You: 4
Rate this recipe!
Facebooktwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: