Pizza iz tavice

 • 30 min
 • 4 porcije
 • Vrlo kalorično
 • Jednostavna priprema
 • Jelo sadrži meso
Pizza iz tavice
Saznajte kako pripremiti pizzu iz tavice u našem video receptu.

Svima nam se uvijek nekamo žuri, vremena nikad dosta, a jednako tako ni fine hrane! Kako pomiriti sve te zahtjeve suvremenog života? Jednostavno: za sljedeći brzinski ručak pripremite ono što Vam danas nudimo. Jurnjava će nakon toga biti lakša!

Pizza iz tavice - Saznajte kako pripremiti pizzu iz tavice u našem video receptu. - tijesto za pizze (polupečenog), salama, luk, svježa crvena paprika, svježa zelena paprika, umak za pizzu, sir mozzarella, origano (sušeni, mrvljeni), sol, Tijesto za pizzu ostavimo na sobnoj temperaturi da se otopi. ; U ugrijanoj tavi s obje strane kratko popržimo na ploške narezanu salamu i izvadimo je na stranu. ; Na masnoću od prženja dodamo na kolute narezan luk, malo ga posolimo, dodamo na kockice narezanu crvenu i zelenu papriku, te sve zajedno na laganoj vatri pržimo dok povrće malo ne omekša. ; Zatim povrće izvadimo na stranu u zdjelu, a u tavu stavimo tijesto za pizzu i povremeno okrećući pečemo ga s obje strane ukupno 7-8 minuta. ; Potom tijesto u tavici premažemo provrelim umakom za pizzu, posipamo naribanom mozzarellom, nadjenemo pripremljenim povrćem, prekrijemo prženim ploškama salame, posipamo mrvljenim origanom, poklopimo, ugasimo vatru i ostavimo u tavici 1-2 minute da se svi sastojci ugriju.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
 1. Tijesto za pizzu ostavimo na sobnoj temperaturi da se otopi.
 2. U ugrijanoj tavi s obje strane kratko popržimo na ploške narezanu salamu i izvadimo je na stranu.
 3. Na masnoću od prženja dodamo na kolute narezan luk, malo ga posolimo, dodamo na kockice narezanu crvenu i zelenu papriku, te sve zajedno na laganoj vatri pržimo dok povrće malo ne omekša.
 4. Zatim povrće izvadimo na stranu u zdjelu, a u tavu stavimo tijesto za pizzu i povremeno okrećući pečemo ga s obje strane ukupno 7-8 minuta.
 5. Potom tijesto u tavici premažemo provrelim umakom za pizzu, posipamo naribanom mozzarellom, nadjenemo pripremljenim povrćem, prekrijemo prženim ploškama salame, posipamo mrvljenim origanom, poklopimo, ugasimo vatru i ostavimo u tavici 1-2 minute da se svi sastojci ugriju.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Votes: 31
Rating: 4.42
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: