- Almo Čatlak
- 10 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Pjenica od šunke i posnog sira
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pjenicu od šunke i posnog sira.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- kuhana šunka, 150 g
- svježi kravlji sir, 100 g
- jaja, 2 komada tvrdo kuhana
- senf, 1 žličica
- limun, 1
- kruh prepečeni
- sol
- papar svježe mljeveni
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Kuhanu šunku narežemo na manje komadiće ili trakice, stavimo ju u sjekač i dodamo joj posni sir.
- Odmah zatim u smjesu dodamo senf i tvrdo kuhana jaja, koja prethodno malo narežemo.
- Sada u smjesu dodamo malo soka od limuna, sastojke posolimo i začinimo svježe mljevenim paprom.
- Zatim sve zajedno u sjekaču izradimo u jednoličnu smjesu.
- Dobivenu pjenicu premjestimo u vrećicu za istiskivanje, a zatim ju poslužimo na kriškama kruha, koje smo prethodno ispržili na grilu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:10minuta |