- Almo Čatlak
- 5 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Zahtjevna priprema
- Pogodno za Vegane
Plavi baršun (Blue velvet)
U našem video receptu saznajte kako pripremiti plavi baršun (Blue velvet).
Ne, ne, ne, nismo se bacili u krojačke vode i ne, plavi baršun nije hit sljedeće modne sezone. Radi se o vanserijskom koktelu koji će ostaviti snažan utisak na sva Vaša osjetila – u njemu će uživati koliko osjetilni pupoljci toliko i oči!
Plavi baršun (Blue velvet) - U našem video receptu saznajte kako pripremiti plavi baršun (Blue velvet). - liker blue curacao, sok od grejpa, votka, pjenušac, U veću prikladnu čašu za više osoba ulijemo curacao, votku, sok od grejpa, nadolijemo pjenušac i na kraju dodamo led. ; U čašu stavimo slamke, te poslužimo koktel.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- liker blue curacao, 100 ml
- sok od grejpa, 100 ml
- votka, 70 ml
- pjenušac, 200 ml
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U veću prikladnu čašu za više osoba ulijemo curacao, votku, sok od grejpa, nadolijemo pjenušac i na kraju dodamo led.
- U čašu stavimo slamke, te poslužimo koktel.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:5minuta |