Pohana piletina na način američkog juga – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu na način američkog juga. – pile (narezano na komade (batak, zabatak, file, krilca)), mlijeko, brašno, jaje, krušne mrvice, slatka mljevena paprika, čili papričica (mljevene), ulje, sol i papar, U tanjur ulijemo mlijeko. U drugi tanjur stavimo brašno, dodamo mljevenu crvenu i čili papriku, posolimo, popaprimo i pomiješamo. U treći tanjur razbijemo jaja, dodamo ulje i umutimo sastojke. U četvrti tanjur stavimo krušne mrvice. ; Svaki komad piletine uvaljamo redom u sve tanjure i pržimo 5-6 minuta u dubokoj masnoći. ; Prženu piletinu zatim posložimo na lim za pečenje i stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na donju razinu, na 180°C, 20-ak minuta.; – Ah, pohana piletina… Tako jednostavna, a tako ukusna! Mnogi kažu da im je baš ovaj način pripremanja piletine najdraži, što uopće nije čudno: sočno i mekano meso zarobljeno je u slanoj, hrskavoj korici… A s obzirom da u ovom receptu piletinu prigotavljamo i u pećnici, zamislite samo kakva je tek tada njena korica!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Pohana piletina na način američkog juga – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu na način američkog juga. – pile (narezano na komade (batak, zabatak, file, krilca)), mlijeko, brašno, jaje, krušne mrvice, slatka mljevena paprika, čili papričica (mljevene), ulje, sol i papar, U tanjur ulijemo mlijeko. U drugi tanjur stavimo brašno, dodamo mljevenu crvenu i čili papriku, posolimo, popaprimo i pomiješamo. U treći tanjur razbijemo jaja, dodamo ulje i umutimo sastojke. U četvrti tanjur stavimo krušne mrvice. ; Svaki komad piletine uvaljamo redom u sve tanjure i pržimo 5-6 minuta u dubokoj masnoći. ; Prženu piletinu zatim posložimo na lim za pečenje i stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na donju razinu, na 180°C, 20-ak minuta.; -</div>
Pohana piletina na način američkog juga
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu na način američkog juga.
Ah, pohana piletina... Tako jednostavna, a tako ukusna! Mnogi kažu da im je baš ovaj način pripremanja piletine najdraži, što uopće nije čudno: sočno i mekano meso zarobljeno je u slanoj, hrskavoj korici... A s obzirom da u ovom receptu piletinu prigotavljamo i u pećnici, zamislite samo kakva je tek tada njena korica!
Pohana piletina na način američkog juga - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohanu piletinu na način američkog juga. - pile (narezano na komade (batak, zabatak, file, krilca)), mlijeko, brašno, jaje, krušne mrvice, slatka mljevena paprika, čili papričica (mljevene), ulje, sol i papar, U tanjur ulijemo mlijeko. U drugi tanjur stavimo brašno, dodamo mljevenu crvenu i čili papriku, posolimo, popaprimo i pomiješamo. U treći tanjur razbijemo jaja, dodamo ulje i umutimo sastojke. U četvrti tanjur stavimo krušne mrvice. ; Svaki komad piletine uvaljamo redom u sve tanjure i pržimo 5-6 minuta u dubokoj masnoći. ; Prženu piletinu zatim posložimo na lim za pečenje i stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na donju razinu, na 180°C, 20-ak minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
pile, 1narezano na komade (batak, zabatak, file, krilca)
U tanjur ulijemo mlijeko. U drugi tanjur stavimo brašno, dodamo mljevenu crvenu i čili papriku, posolimo, popaprimo i pomiješamo. U treći tanjur razbijemo jaja, dodamo ulje i umutimo sastojke. U četvrti tanjur stavimo krušne mrvice.
Svaki komad piletine uvaljamo redom u sve tanjure i pržimo 5-6 minuta u dubokoj masnoći.
Prženu piletinu zatim posložimo na lim za pečenje i stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na donju razinu, na 180°C, 20-ak minuta.