Pohani camembert

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Pohani camembert
Saznajte kako pripremiti pohani camembert u našem video receptu.

Pohani camembert vrlo je popularan u Austriji ili Njemačkoj, a u minijaturnoj verziji tamo ga možete pronaći i u nekim fast food restoranima. Ovako pripremljen, camembert je obložen hrskavom koricom od pohanja, a unutrašnjost je topla i kremasta. Prava poslastica!

Pohani camembert - Saznajte kako pripremiti pohani camembert u našem video receptu. - sir camembert, jaje, krušne mrvice, tost, džem od brusnica, kruška (iz kompota), U široj posudi ili dubokom tanjuru razbijemo 2 jaja te posolimo ih i razmutimo vilicom. ; U drugu sličnu posudu istresemo krušne mrvice. ; Sir camembert prvo okrećemo u razmućenim jajima, a zatim u krušnim mrvicama pa ponovimo postupak kako bi dobili deblju koricu na siru. ; Stavljamo pržiti u duboko ulje dok se krušne mrvice lijepo ne zažute. ; Tost prepečemo u tosteru ili na tavi sa obije strane, po jednu krišku složimo na tanjur a povrh svake na tanjuru stavimo po jedan pohani sir camembert. ; Uz to na svakom tanjuru serviramo polovice krušaka iz kompota koje prelijemo džemom od brusnica.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U široj posudi ili dubokom tanjuru razbijemo 2 jaja te posolimo ih i razmutimo vilicom.
  2. U drugu sličnu posudu istresemo krušne mrvice.
  3. Sir camembert prvo okrećemo u razmućenim jajima, a zatim u krušnim mrvicama pa ponovimo postupak kako bi dobili deblju koricu na siru.
  4. Stavljamo pržiti u duboko ulje dok se krušne mrvice lijepo ne zažute.
  5. Tost prepečemo u tosteru ili na tavi sa obije strane, po jednu krišku složimo na tanjur a povrh svake na tanjuru stavimo po jedan pohani sir camembert.
  6. Uz to na svakom tanjuru serviramo polovice krušaka iz kompota koje prelijemo džemom od brusnica.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: