Ponosni Heinrich

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Ponosni Heinrich
Saznajte kako pripremiti ponosnog Heinricha u našem video receptu.

Ako ste na kobasice navikli isključivo u klasičnim jelima poput graha ili ako ih jedino volite s roštilja, stanite malo, razmislite i pogledajte sljedeći recept. Ne bi li bila uistinu osvježavajuća promjena spojiti kobasice s notom đumbira i ružmarina?

Ponosni Heinrich - Saznajte kako pripremiti ponosnog Heinricha u našem video receptu. - kobasice pečenice, brašno, bijelo vino, mesni temeljac (iz kocke), đumbir (u prahu ), kapare, ružmarin, lovorov list, limun, maslac, ulje, sol i papar, U tavi ugrijemo ulje, dodamo kobasice i na srednje jakoj vatri ih pečemo sa svih strana. Kada su gotove izvadimo ih na stranu na toplo i poklopimo. ; Zatim u tavu, na dvije žlice masnoće od pečenja, dodamo brašno, te ga na laganoj vatri i uz stalno miješanje pržimo do svjetlo smeđe boje. ; Potom ulijemo bijelo vino, mesni temeljac i miješamo pjenjačom da ne ostanu grudice. ; Zatim dodamo mljeveni đumbir, kapare, začinimo solju i bijelim paprom, dodamo lovorov list i grančicu ružmarina, nekoliko kriški limuna, vratimo pečene kobasice i malo protresemo sastojke. ; Na kraju umak povežemo maslacem i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavi ugrijemo ulje, dodamo kobasice i na srednje jakoj vatri ih pečemo sa svih strana. Kada su gotove izvadimo ih na stranu na toplo i poklopimo.
  2. Zatim u tavu, na dvije žlice masnoće od pečenja, dodamo brašno, te ga na laganoj vatri i uz stalno miješanje pržimo do svjetlo smeđe boje.
  3. Potom ulijemo bijelo vino, mesni temeljac i miješamo pjenjačom da ne ostanu grudice.
  4. Zatim dodamo mljeveni đumbir, kapare, začinimo solju i bijelim paprom, dodamo lovorov list i grančicu ružmarina, nekoliko kriški limuna, vratimo pečene kobasice i malo protresemo sastojke.
  5. Na kraju umak povežemo maslacem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 26
Rating: 4.62
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: