Poriluk varivo s kobasicom

  • 35 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Srednje zahtjevno
Poriluk varivo s kobasicom
Poriluk varivo s kobasicom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Ukusno varivo spravljeno od proljetnog i ljetnog povrća.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U peki zagrijte ulje na umjerenoj vatri. Dodajte kobasice i poriluk te kuhajte uz povremeno miješanje. Istovremeno, mrvite kobasice kuhačom dok poriluk ne omekša.
  2. Dodajte češnjak i sol te miješajte dok ne počne mirisati.
  3. Zatim dodajte suho bijelo vino, poklopite i kuhajte na jakoj vatri dok ne zakipi.
  4. Otkrijte posudu i kuhajte dok vino gotovo ne ispari.
  5. Dodajte krumpire i pileći temeljac, poklopite i pustite da zavrije.
  6. Umiješajte špinat i mladi luk te kuhajte poklopljeno dok krumpir ne omekša.
  7. Maknite s vatre i umiješajte cannellini bijeli grah. Pokrijte i pustite da odstoji par minuta.
  8. Poslužite i pospite svaku porciju svježim začinskim biljem po izboru.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: