- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Ravioli s kaduljom i pancetom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s kaduljom i pancetom.
Ravioli su originalna talijanska punjena tjestenina, a datiraju još iz davnog 13. stoljeća. Obično se pune mesom, ribom, sirom ili nekom vrstom povrća. Neki od tih nadjeva su vrlo nježnog okusa, pa treba paziti da se on ne izgubi u pikantnom sosu kojim ih prelijevamo; za takvu je priliku ovaj lagani umak od kadulje i pancete idealan.
Ravioli s kaduljom i pancetom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s kaduljom i pancetom. - ravioli, maslac, panceta, kadulja, parmezan, sol, Tjesteninu kuhamo, po uputama na pakiranju, u dosta slane i vrele vode. ; U tavi, na maslacu, popržimo pancetu i listove kadulje te time prelijemo raviole. ; Preko svega posipamo, svježe naribani, parmezan i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Tjesteninu kuhamo, po uputama na pakiranju, u dosta slane i vrele vode.
- U tavi, na maslacu, popržimo pancetu i listove kadulje te time prelijemo raviole.
- Preko svega posipamo, svježe naribani, parmezan i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |