Ravioli s umakom od kapara, inćuna i rajčica – U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s umakom od kapara, inćuna i rajčica. – ravioli (punjenih), masline (crnih, otkoštenih), pinjoli, peršin (sjeckani), parmezan (naribanog), rajčica, kapare, slani inćuni, bosiljak (svježeg), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Rajčice narežemo na kriške, odvojimo im mekani srednji dio i kožicu te meso narežemo na kockice, a masline, filete slanih inćuna i listiće bosiljka grubo nasjeckamo. ; U sjekač stavimo masline, sjeckani peršin, pinjole, naribani parmezan, ulijemo cca. 120 ml maslinovog ulja i izradimo pešt. ; Zatim u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo svježe raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju, po prilici 2-3 minute. ; Za to vrijeme u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kapare, kockice rajčica, narezane filete inćuna, pripremljeni pešt, promiješamo i pričekamo da se umak ugrije. ; Kuhane raviole ocijedimo i premjestimo u tavu s pripremljenim umakom, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim bosiljkom i poslužimo.
; – Ravioli su izvorna talijanska tjestenina punjena mesom, ribom, sirom, gljivama ili nekim povrćem, a potječu još iz 13. stoljeća. Ukoliko imate potrebne vještine možete ih pripremiti sami ili pojednostaviti priču s već gotovima, ali svakako pripremite jelo po ovim uputama.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Ravioli s umakom od kapara, inćuna i rajčica – U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s umakom od kapara, inćuna i rajčica. – ravioli (punjenih), masline (crnih, otkoštenih), pinjoli, peršin (sjeckani), parmezan (naribanog), rajčica, kapare, slani inćuni, bosiljak (svježeg), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Rajčice narežemo na kriške, odvojimo im mekani srednji dio i kožicu te meso narežemo na kockice, a masline, filete slanih inćuna i listiće bosiljka grubo nasjeckamo. ; U sjekač stavimo masline, sjeckani peršin, pinjole, naribani parmezan, ulijemo cca. 120 ml maslinovog ulja i izradimo pešt. ; Zatim u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo svježe raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju, po prilici 2-3 minute. ; Za to vrijeme u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kapare, kockice rajčica, narezane filete inćuna, pripremljeni pešt, promiješamo i pričekamo da se umak ugrije. ; Kuhane raviole ocijedimo i premjestimo u tavu s pripremljenim umakom, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim bosiljkom i poslužimo.
; -</div>
Ravioli s umakom od kapara, inćuna i rajčica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s umakom od kapara, inćuna i rajčica.
Ravioli su izvorna talijanska tjestenina punjena mesom, ribom, sirom, gljivama ili nekim povrćem, a potječu još iz 13. stoljeća. Ukoliko imate potrebne vještine možete ih pripremiti sami ili pojednostaviti priču s već gotovima, ali svakako pripremite jelo po ovim uputama.
Ravioli s umakom od kapara, inćuna i rajčica - U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s umakom od kapara, inćuna i rajčica. - ravioli (punjenih), masline (crnih, otkoštenih), pinjoli, peršin (sjeckani), parmezan (naribanog), rajčica, kapare, slani inćuni, bosiljak (svježeg), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Rajčice narežemo na kriške, odvojimo im mekani srednji dio i kožicu te meso narežemo na kockice, a masline, filete slanih inćuna i listiće bosiljka grubo nasjeckamo. ; U sjekač stavimo masline, sjeckani peršin, pinjole, naribani parmezan, ulijemo cca. 120 ml maslinovog ulja i izradimo pešt. ; Zatim u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo svježe raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju, po prilici 2-3 minute. ; Za to vrijeme u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kapare, kockice rajčica, narezane filete inćuna, pripremljeni pešt, promiješamo i pričekamo da se umak ugrije. ; Kuhane raviole ocijedimo i premjestimo u tavu s pripremljenim umakom, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim bosiljkom i poslužimo.
; -
Rajčice narežemo na kriške, odvojimo im mekani srednji dio i kožicu te meso narežemo na kockice, a masline, filete slanih inćuna i listiće bosiljka grubo nasjeckamo.
U sjekač stavimo masline, sjeckani peršin, pinjole, naribani parmezan, ulijemo cca. 120 ml maslinovog ulja i izradimo pešt.
Zatim u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo svježe raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju, po prilici 2-3 minute.
Za to vrijeme u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kapare, kockice rajčica, narezane filete inćuna, pripremljeni pešt, promiješamo i pričekamo da se umak ugrije.
Kuhane raviole ocijedimo i premjestimo u tavu s pripremljenim umakom, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim bosiljkom i poslužimo.