- Miro Biondić
- 75 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Zahtjevna priprema
- Jelo sadrži meso
Rebra divlje svinje s umakom od mustarda – Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu. – veprovina (rebra iz paca), senf, vrhnje za kuhanje, maslac, krumpir, luk, ružmarin, mrkva, korijen celera, Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.; U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje. ; Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva – 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.; Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje. ; Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.; Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda. ; Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici. ; Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.; – Ako volite svinjetinu, probajte najbolju svinjetinu. Vepar u umaku od senfa lovački je specijalitet, a tko se s lovcima nije dobro najeo ili ne zna što je dobro ili bježi od istine. Pozovite prijatelje u goste i budite sigurni da će bez obzira na glazbu koju ćete im puštati otići zadovoljni.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Rebra divlje svinje s umakom od mustarda – Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu. – veprovina (rebra iz paca), mustarda, vrhnje za kuhanje, maslac, krumpir, luk, ružmarin, mrkva, korijen celera, Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.; U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje. ; Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva – 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.; Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje. ; Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.; Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda. ; Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici. ; Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.; -</div>
Rebra divlje svinje s umakom od mustarda
Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu.
Ako volite svinjetinu, probajte najbolju svinjetinu. Vepar u umaku od senfa lovački je specijalitet, a tko se s lovcima nije dobro najeo ili ne zna što je dobro ili bježi od istine. Pozovite prijatelje u goste i budite sigurni da će bez obzira na glazbu koju ćete im puštati otići zadovoljni.
Rebra divlje svinje s umakom od mustarda - Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu. - veprovina (rebra iz paca), mustarda, vrhnje za kuhanje, maslac, krumpir, luk, ružmarin, mrkva, korijen celera, Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.; U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje. ; Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva - 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.; Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje. ; Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.; Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda. ; Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici. ; Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.; -
Upute po koracima:
- Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.
- U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje.
- Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva - 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.
- Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje.
- Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.
- Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda.
- Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici.
- Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 27
Rating: 4.48
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:75minuta |
|
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
pečena divlja svinja, divlja svinja u pećnici, odresci divlje svinje recept,
Jela koja su danas popularna:
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Votes: 51
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Riba kokot kuhana na pari
Votes: 26
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Piletina s umakom od đumbira i limunske trave
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Pečeni rolani odojak sa francuskom salatom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
180 min
Miro Biondić
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Pečene paprike s mediteranskim nadjevom
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Povrtna juha s bijelim grahom
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Biskvitni kolačići s lješnjacima i bademima
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Salata od mahuna s kukuruzom i hrenovkama
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 54
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Zapečene smokve s pistaciom
Votes: 25
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Kolač od palente, badema i limuna
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)