- Miro Biondić
- 75 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Zahtjevna priprema
- Jelo sadrži meso
Rebra divlje svinje s umakom od mustarda – Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu. – veprovina (rebra iz paca), senf, vrhnje za kuhanje, maslac, krumpir, luk, ružmarin, mrkva, korijen celera, Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.; U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje. ; Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva – 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.; Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje. ; Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.; Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda. ; Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici. ; Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.; – Ako volite svinjetinu, probajte najbolju svinjetinu. Vepar u umaku od senfa lovački je specijalitet, a tko se s lovcima nije dobro najeo ili ne zna što je dobro ili bježi od istine. Pozovite prijatelje u goste i budite sigurni da će bez obzira na glazbu koju ćete im puštati otići zadovoljni.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Rebra divlje svinje s umakom od mustarda – Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu. – veprovina (rebra iz paca), mustarda, vrhnje za kuhanje, maslac, krumpir, luk, ružmarin, mrkva, korijen celera, Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.; U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje. ; Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva – 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.; Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje. ; Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.; Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda. ; Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici. ; Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.; -</div>
Rebra divlje svinje s umakom od mustarda
Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu.
Ako volite svinjetinu, probajte najbolju svinjetinu. Vepar u umaku od senfa lovački je specijalitet, a tko se s lovcima nije dobro najeo ili ne zna što je dobro ili bježi od istine. Pozovite prijatelje u goste i budite sigurni da će bez obzira na glazbu koju ćete im puštati otići zadovoljni.
Rebra divlje svinje s umakom od mustarda - Saznajte kako pripremiti rebra divlje svinje s umakom od mustarda u našem video receptu. - veprovina (rebra iz paca), mustarda, vrhnje za kuhanje, maslac, krumpir, luk, ružmarin, mrkva, korijen celera, Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.; U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje. ; Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva - 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.; Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje. ; Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.; Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda. ; Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici. ; Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.; -
Upute po koracima:
- Sirovi krumpir ogulimo, narežemo na kriške i pomiješamo u visokoj zdjeli sa narezanim korijenom celera, mrkvom, lukom i listićima ružmarina. Sve zajedno zalijemo sa maslinovim uljem i promiješamo.
- U tavicu za pečenje u pećnici prebacimo pripremljeno povrće, lijepo ga rasporedimo i pokrijemo sa posoljenim komadima rebara divlje svinje.
- Stavimo peći u pećnicu na 200 stupnjeva - 45 minuta. Nakon 25 minuta pečenja povrće lagano promiješamo, a meso preokrenemo na drugu stranu, te vratimo u pećnicu i pečemo još 20-25 minuta.
- Ako nam je pečenje pri kraju, na jednoj tavi ugrijemo malo maslaca i kad se otopi dodamo jednu veliku žlicu mustarda ili senfa u ljusci, promiješamo, dodamo malo bijelog vina i zalijemo sa vrhnjem za kuhanje.
- Kuhamo na laganoj vatri dok se vrhnje ne poveže sa maslacem i mustardom.
- Iz pećnice vadimo meso i stavljamo ga da stoji u umaku od mustarda.
- Krumpir i povrće po potrebi još nakratko dopečemo u pećnici.
- Zapečeni krumpir posložimo na tanjur na njega stavimo pečena rebarca i sve zajedno zalijemo sa umakom od mustarda i vrhnja.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 25
Rating: 4.56
You:
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:75minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
pečena divlja svinja, Vepar u pečnici, divlja svinja u pećnici,
Jela koja su danas popularna:
Naravni odrezak iz pećnice
Votes: 26
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Maksakaste - jetrica na estonski način
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Lionska salata s poširanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Pilav riža na indijski način
Votes: 92
Rating: 4.76
You: 3
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Jastučići od mortadelle na salati od matovilca
Votes: 45
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Janjetina na lešo s umakom od rajčice
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.75
You: 2
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Poulet Chasseur - piletina na lovački način
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 3
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Nabujak od mljevenog mesa i krumpira
Votes: 47
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
80 min
Almo Čatlak
Torta od rajčica
Votes: 23
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Sendvič s jajima i sardinama
Votes: 23
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
10 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)