- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Riblja juha s kokosovim mlijekom na tajlandski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblju juhu s kokosovim mlijekom na tajlandski način. – bijela riba ((fileta)), mladi luk, lignje (očišćenih), đumbir (u prahu), curry pasta, limeta, povrtni temeljac, kokosovo mlijeko, sojin umak, ulje, sol, Mladi luk narežemo i bijeli dio odvojimo od zelenog, koricu limete naribamo, a očišćene lignje narežemo na kolutiće. ; U wok, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo bijeli dio mladog luka, narezane lignje, posipamo đumbirom u prahu i stalno miješajući pržimo. ; Nakon 2 minute dodamo curry pastu, naribanu koricu limete, promiješamo i kratko pržimo dok se curry pasta ne poveže s lignjama. ; Zatim ulijemo povrtnu juhu i kokosovo mlijeko, posolimo, promiješamo i pričekamo da zavri. ; Za to vrijeme filete bijele ribe narežemo na komade veličine zalogaja. ; Potom komade ribe dodamo u wok, ulijemo sojin umak, nježno promiješamo i kuhamo 4-5 minuta. ; Juha je gotova, rasporedimo je u zdjelice ili tanjure, posipamo narezanim zelenim dijelom mladog luka i poslužimo.
; – Savršena riblja juha iz woka s lignjama, curry pastom i kokosovim mlijekom, naša je preporuka za one koji vole dobru papicu, ali ne vole provesti za štednjakom više od 20 minuta.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Riblja juha s kokosovim mlijekom na tajlandski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblju juhu s kokosovim mlijekom na tajlandski način. – bijela riba ((fileta)), mladi luk, lignje (očišćenih), đumbir (u prahu), curry pasta, limeta, povrtni temeljac, kokosovo mlijeko, sojin umak, ulje, sol, Mladi luk narežemo i bijeli dio odvojimo od zelenog, koricu limete naribamo, a očišćene lignje narežemo na kolutiće. ; U wok, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo bijeli dio mladog luka, narezane lignje, posipamo đumbirom u prahu i stalno miješajući pržimo. ; Nakon 2 minute dodamo curry pastu, naribanu koricu limete, promiješamo i kratko pržimo dok se curry pasta ne poveže s lignjama. ; Zatim ulijemo povrtnu juhu i kokosovo mlijeko, posolimo, promiješamo i pričekamo da zavri. ; Za to vrijeme filete bijele ribe narežemo na komade veličine zalogaja. ; Potom komade ribe dodamo u wok, ulijemo sojin umak, nježno promiješamo i kuhamo 4-5 minuta. ; Juha je gotova, rasporedimo je u zdjelice ili tanjure, posipamo narezanim zelenim dijelom mladog luka i poslužimo.
; -</div>
Riblja juha s kokosovim mlijekom na tajlandski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblju juhu s kokosovim mlijekom na tajlandski način.
Savršena riblja juha iz woka s lignjama, curry pastom i kokosovim mlijekom, naša je preporuka za one koji vole dobru papicu, ali ne vole provesti za štednjakom više od 20 minuta.
Riblja juha s kokosovim mlijekom na tajlandski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblju juhu s kokosovim mlijekom na tajlandski način. - bijela riba ((fileta)), mladi luk, lignje (očišćenih), đumbir (u prahu), curry pasta, limeta, povrtni temeljac, kokosovo mlijeko, sojin umak, ulje, sol, Mladi luk narežemo i bijeli dio odvojimo od zelenog, koricu limete naribamo, a očišćene lignje narežemo na kolutiće. ; U wok, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo bijeli dio mladog luka, narezane lignje, posipamo đumbirom u prahu i stalno miješajući pržimo. ; Nakon 2 minute dodamo curry pastu, naribanu koricu limete, promiješamo i kratko pržimo dok se curry pasta ne poveže s lignjama. ; Zatim ulijemo povrtnu juhu i kokosovo mlijeko, posolimo, promiješamo i pričekamo da zavri. ; Za to vrijeme filete bijele ribe narežemo na komade veličine zalogaja. ; Potom komade ribe dodamo u wok, ulijemo sojin umak, nježno promiješamo i kuhamo 4-5 minuta. ; Juha je gotova, rasporedimo je u zdjelice ili tanjure, posipamo narezanim zelenim dijelom mladog luka i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Mladi luk narežemo i bijeli dio odvojimo od zelenog, koricu limete naribamo, a očišćene lignje narežemo na kolutiće.
- U wok, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo bijeli dio mladog luka, narezane lignje, posipamo đumbirom u prahu i stalno miješajući pržimo.
- Nakon 2 minute dodamo curry pastu, naribanu koricu limete, promiješamo i kratko pržimo dok se curry pasta ne poveže s lignjama.
- Zatim ulijemo povrtnu juhu i kokosovo mlijeko, posolimo, promiješamo i pričekamo da zavri.
- Za to vrijeme filete bijele ribe narežemo na komade veličine zalogaja.
- Potom komade ribe dodamo u wok, ulijemo sojin umak, nježno promiješamo i kuhamo 4-5 minuta.
- Juha je gotova, rasporedimo je u zdjelice ili tanjure, posipamo narezanim zelenim dijelom mladog luka i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 50
Rating: 4.58
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta |
|