- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Riblji ražnjići s paprikama i mini rajčicama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblje ražnjiće s paprikama i mini rajčicama. – bijela riba ((fileti)), žuta paprika ((svježa)), mini rajčica, majčina dušica ((sušena)), bijelo vino ((suho)), peršin ((sjeckani)), češnjak, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar ((svježe mljeveni)), Paprike operemo, očistomo i narežemo na kockice, kao i file bijele ribe.; Režnjeve češnjaka i peršin nasjeckamo.; U grill tavu ulijemo malo ulja i stavimo paprike da se poprže sa svih strana 2-3 minute.Tavu vratimo iznad vatre.; Na štapić za ražnjiće stavimo jednu kockicu filea ribe, potom kockicu papriku, pa rajčicu i ponovimo postupak dok ne napunimo ražnjić.; Pripremljene ražnjiće stavljamo na vruću grill tavu i nekoliko minuta prepržimo sa svih strana. Nakon nekoliko minuta ražnjiće posipamo s malo majčine dušice i prelijemo s malo suhog bijelog vina.; U čistu zdjelicu ulijemo maslinovo ulje, dodamo svježe sjeckani peršin, sjeckani češnjak, malo posolimo, popaprimo i izmiješamo sastojke.; Na tanjure slažemo ražnjiće i pokapamo ih mješavinom maslinovog ulja, češnjaka i peršina.; –
Riblji ražnjići s paprikama i mini rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblje ražnjiće s paprikama i mini rajčicama.
Upute po koracima:
- Paprike operemo, očistomo i narežemo na kockice, kao i file bijele ribe.
- Režnjeve češnjaka i peršin nasjeckamo.
- U grill tavu ulijemo malo ulja i stavimo paprike da se poprže sa svih strana 2-3 minute.Tavu vratimo iznad vatre.
- Na štapić za ražnjiće stavimo jednu kockicu filea ribe, potom kockicu papriku, pa rajčicu i ponovimo postupak dok ne napunimo ražnjić.
- Pripremljene ražnjiće stavljamo na vruću grill tavu i nekoliko minuta prepržimo sa svih strana. Nakon nekoliko minuta ražnjiće posipamo s malo majčine dušice i prelijemo s malo suhog bijelog vina.
- U čistu zdjelicu ulijemo maslinovo ulje, dodamo svježe sjeckani peršin, sjeckani češnjak, malo posolimo, popaprimo i izmiješamo sastojke.
- Na tanjure slažemo ražnjiće i pokapamo ih mješavinom maslinovog ulja, češnjaka i peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept: Votes: 48 Rating: 4.65 You: Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> | |
Vrijeme pripreme:30minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
umak sa gljivama,
Jela koja su danas popularna:
Slatka peciva s grožđicama i šafranom
Votes: 52
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
190 min
Almo Čatlak
Rižoto s mladim bobom i morskim kozicama
Votes: 27
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Pečena jetrica s pancetom, jabukom i krumpirom
Votes: 53
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Srdele nadjevene blitvom
Votes: 51
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Jelenja rebra sa špeclima i džemom od divljih brusnica
Votes: 45
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
160 min
Almo Čatlak
"Crostini" s dimljenim lososom
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
10 min
Almo Čatlak
Adventski kolač s marcipanom i višnjama
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
85 min
Almo Čatlak
Medaljoni svinjske pisanice s umakom od sira
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Slani kolač s tunom i dimljenim punomasnim sirom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
75 min
Almo Čatlak
Desert s keksima i bobičastim voćem
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Slani kolačići s pancetom i maslinama
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Puretina s dimljenom šunkom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)