Riblji tacos – Saznajte kako pripremiti riblji tacos u našem video receptu. – bijela riba (čvrste, u filetima), tortilja, glatko brašno, kukuruzni škrob, prašak za pecivo, jaje, pivo, limun, kupus (svježeg), zelena salata, rajčica, limeta, mileram, avokado, menta (svježe), čili papričica (mljevene), ulje (za prženje), sol i papar ((svježe mljeveni)), Riblje filete narežemo na veće prutiće, kupus i zelenu salatu na trakice, rajčice na ploške, limetu na kriške, jaje umutimo, listiće mente nasjeckamo, a limunov sok iscijedimo. ; U zdjelu s brašnom dodamo kukuruzni škrob, prašak za peciva i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; U zdjelu s umućenim jajima ulijemo pivo, 60 ml vode, limunov sok, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo te dobro umiješamo u zdjelu s brašnom. ; Kad smo dobili jednolično tijesto, zdjelu poklopimo i ostavimo da odstoji 5-6 minuta. Za to vrijeme avokado prerežemo po dužini, raspolovimo ga, nožem izvadimo košticu, uklonimo koru, a meso narežemo na kockice. ; Kockice avokada stavimo u zdjelicu s mileramom, dodamo mrvljenu čili papričicu, sjeckanu mentu, posolimo i dobro izmiješamo sastojke. ; Zatim riblje filete posolimo, uvaljamo ih u tijesto, višak ocijedimo i stavimo ih pržiti u duboko ulje, po prilici 2 minute, povremeno okrećući. ; Prženu ribu izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, a na tortilje rasporedimo trakice kupusa i salate te ploške rajčice. ; Preko rajčica stavimo po jedan prženi riblji prutić, malo umaka od milerama i avokada, pokapamo sokom kriške limete, presavijemo i poslužimo.
; – Taco je tradicionalno meksičko jelo koje se sastoji od tortilje, povrća i mesa ili ribe. Ovaj put smo ga pripremili s prženom ribom, umakom od avokada i povrćem. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Riblji tacos – Saznajte kako pripremiti riblji tacos u našem video receptu. – bijela riba (čvrste, u filetima), tortilla, glatko brašno, kukuruzni škrob, prašak za pecivo, jaje, pivo, limun, kupus (svježeg), zelena salata, rajčica, limeta, mileram, avokado, menta (svježe), čili papričica (mljevene), ulje (za prženje), sol i papar ((svježe mljeveni)), Riblje filete narežemo na veće prutiće, kupus i zelenu salatu na trakice, rajčice na ploške, limetu na kriške, jaje umutimo, listiće mente nasjeckamo, a limunov sok iscijedimo. ; U zdjelu s brašnom dodamo kukuruzni škrob, prašak za peciva i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; U zdjelu s umućenim jajima ulijemo pivo, 60 ml vode, limunov sok, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo te dobro umiješamo u zdjelu s brašnom. ; Kad smo dobili jednolično tijesto, zdjelu poklopimo i ostavimo da odstoji 5-6 minuta. Za to vrijeme avokado prerežemo po dužini, raspolovimo ga, nožem izvadimo košticu, uklonimo koru, a meso narežemo na kockice. ; Kockice avokada stavimo u zdjelicu s mileramom, dodamo mrvljenu čili papričicu, sjeckanu mentu, posolimo i dobro izmiješamo sastojke. ; Zatim riblje filete posolimo, uvaljamo ih u tijesto, višak ocijedimo i stavimo ih pržiti u duboko ulje, po prilici 2 minute, povremeno okrećući. ; Prženu ribu izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, a na tortilje rasporedimo trakice kupusa i salate te ploške rajčice. ; Preko rajčica stavimo po jedan prženi riblji prutić, malo umaka od milerama i avokada, pokapamo sokom kriške limete, presavijemo i poslužimo.
; -</div>
Riblji tacos
Saznajte kako pripremiti riblji tacos u našem video receptu.
Taco je tradicionalno meksičko jelo koje se sastoji od tortilje, povrća i mesa ili ribe. Ovaj put smo ga pripremili s prženom ribom, umakom od avokada i povrćem. Dobar tek!
Riblji tacos - Saznajte kako pripremiti riblji tacos u našem video receptu. - bijela riba (čvrste, u filetima), tortilla, glatko brašno, kukuruzni škrob, prašak za pecivo, jaje, pivo, limun, kupus (svježeg), zelena salata, rajčica, limeta, mileram, avokado, menta (svježe), čili papričica (mljevene), ulje (za prženje), sol i papar ((svježe mljeveni)), Riblje filete narežemo na veće prutiće, kupus i zelenu salatu na trakice, rajčice na ploške, limetu na kriške, jaje umutimo, listiće mente nasjeckamo, a limunov sok iscijedimo. ; U zdjelu s brašnom dodamo kukuruzni škrob, prašak za peciva i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; U zdjelu s umućenim jajima ulijemo pivo, 60 ml vode, limunov sok, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo te dobro umiješamo u zdjelu s brašnom. ; Kad smo dobili jednolično tijesto, zdjelu poklopimo i ostavimo da odstoji 5-6 minuta. Za to vrijeme avokado prerežemo po dužini, raspolovimo ga, nožem izvadimo košticu, uklonimo koru, a meso narežemo na kockice. ; Kockice avokada stavimo u zdjelicu s mileramom, dodamo mrvljenu čili papričicu, sjeckanu mentu, posolimo i dobro izmiješamo sastojke. ; Zatim riblje filete posolimo, uvaljamo ih u tijesto, višak ocijedimo i stavimo ih pržiti u duboko ulje, po prilici 2 minute, povremeno okrećući. ; Prženu ribu izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, a na tortilje rasporedimo trakice kupusa i salate te ploške rajčice. ; Preko rajčica stavimo po jedan prženi riblji prutić, malo umaka od milerama i avokada, pokapamo sokom kriške limete, presavijemo i poslužimo.
; -
Riblje filete narežemo na veće prutiće, kupus i zelenu salatu na trakice, rajčice na ploške, limetu na kriške, jaje umutimo, listiće mente nasjeckamo, a limunov sok iscijedimo.
U zdjelu s brašnom dodamo kukuruzni škrob, prašak za peciva i pjenjačom izmiješamo sastojke.
U zdjelu s umućenim jajima ulijemo pivo, 60 ml vode, limunov sok, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo te dobro umiješamo u zdjelu s brašnom.
Kad smo dobili jednolično tijesto, zdjelu poklopimo i ostavimo da odstoji 5-6 minuta. Za to vrijeme avokado prerežemo po dužini, raspolovimo ga, nožem izvadimo košticu, uklonimo koru, a meso narežemo na kockice.
Kockice avokada stavimo u zdjelicu s mileramom, dodamo mrvljenu čili papričicu, sjeckanu mentu, posolimo i dobro izmiješamo sastojke.
Zatim riblje filete posolimo, uvaljamo ih u tijesto, višak ocijedimo i stavimo ih pržiti u duboko ulje, po prilici 2 minute, povremeno okrećući.
Prženu ribu izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, a na tortilje rasporedimo trakice kupusa i salate te ploške rajčice.
Preko rajčica stavimo po jedan prženi riblji prutić, malo umaka od milerama i avokada, pokapamo sokom kriške limete, presavijemo i poslužimo.