Rolano carsko meso punjeno kobasicama

  • 120 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Rolano carsko meso punjeno kobasicama
Saznajte kako pripremiti rolano carsko meso punjeno kobasicama u našem video receptu.

Carsko meso sočno je i pikantno jelo, atraktivnog izgleda i punog okusa. Kobasice odaberite one koje su vam najdraže - debrecinke bi bile dobar izbor! Pazite koliko solite, kobasice i panceta već su poprilično slane.

Rolano carsko meso punjeno kobasicama - Saznajte kako pripremiti rolano carsko meso punjeno kobasicama u našem video receptu. - carsko meso, kobasica, panceta, repa (kisele, ribane), senf (ljutog), ljuta mljevena paprika, luk, brašno, bijelo vino, ulje, sol i papar, Meso očišćeno od kože i kosti, otvoreno položimo na dasku, začinimo solju, paprom i ljutom paprikom te premažemo senfom. ; Na premazano meso tanko posložimo kiselu repu, na tanke kriške narezan crveni luk te kobasice omotane u kriške pancete. ; Sve zajedno zamotamo i vežemo špagom da dobijemo lijepu roladu. ; Posolimo i oštrim brašnom sa svih strana pobrašnimo roladu i kratko je prepržimo u tavi na prethodno zagrijanoj masnoći. ; Zajedno sa masnoćom od pečenja preselimo u vatrostalnu posudu podlijemo sa malo vode, poklopimo i stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, na 180°C oko 90 minuta. ; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso očišćeno od kože i kosti, otvoreno položimo na dasku, začinimo solju, paprom i ljutom paprikom te premažemo senfom.
  2. Na premazano meso tanko posložimo kiselu repu, na tanke kriške narezan crveni luk te kobasice omotane u kriške pancete.
  3. Sve zajedno zamotamo i vežemo špagom da dobijemo lijepu roladu.
  4. Posolimo i oštrim brašnom sa svih strana pobrašnimo roladu i kratko je prepržimo u tavi na prethodno zagrijanoj masnoći.
  5. Zajedno sa masnoćom od pečenja preselimo u vatrostalnu posudu podlijemo sa malo vode, poklopimo i stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, na 180°C oko 90 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 26
Rating: 4.62
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: