- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Salata "Caprese" s mortadelom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu "Caprese" s mortadelom.
Još jedno remek djelo koje nam stiže iz Italije. Prekrasna igra boja i okusa nalazi se pred vama. Pogledajte!
Salata "Caprese" s mortadelom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu "Caprese" s mortadelom. - mini rajčica, sir mozzarella, mortadela, bosiljak (svježeg), balzamička krema, ekstra djevičansko maslinovo ulje, papar, Mini rajčice prepolovimo i složimo na jednu polovicu tanjura. ; Sir mozzarellu narežemo na ploške i složimo ih među prepolovljene rajčice. ; Sir i rajčice pokapamo kremom od balzamičkog octa, prelijemo s vrlo malo maslinovog ulja, popaprimo i ukrasimo svježim listićima bosiljka. ; Kriške mortadele savijemo u svitke, složimo na drugu polovicu tanjura i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- mini rajčica, 600 g
- sir mozzarella, 300 g
- mortadela, 8 kriški
- bosiljak, 20 listića svježeg
- balzamična krema, 4 žličice
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Mini rajčice prepolovimo i složimo na jednu polovicu tanjura.
- Sir mozzarellu narežemo na ploške i složimo ih među prepolovljene rajčice.
- Sir i rajčice pokapamo kremom od balzamičkog octa, prelijemo s vrlo malo maslinovog ulja, popaprimo i ukrasimo svježim listićima bosiljka.
- Kriške mortadele savijemo u svitke, složimo na drugu polovicu tanjura i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |