- Almo Čatlak
- 10 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Salata s grahom, rajčicom i skušom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s grahom, rajčicom i skušom. – bijeli grah (iz konzerve), luk (ljubičasti), skuša (u maslinovom ulju, iz konzerve), rajčica, masline (crnih, otkoštenih), vinski ocat, sir mozzarella, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Rajčicu narežemo na kriške, luk na trakice, a mozzarellu na prutiće. ; U zdjelu stavimo ocijeđeni grah, dodamo luk, rajčicu, mozzarellu i masline, a u zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i ocat, začinimo solju i paprom, izmiješamo pjenjačom i dobiveni dresing prelijemo preko povrća i sira. ; Zatim salatu nježno promiješamo i rasporedimo na tanjure, preko nje natrgamo komadiće skuše, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
; – Skuša se smatra najukusnijom plavom ribom Jadrana, obiluje omega-3 masnim kiselinama, mekanog je mesa i nema mnogo kostiju. Najbolja je svježa, no i ova iz konzerve uopće nije loša. Dodati ju na salatu je dobra ideja za jedan zdrav, brz i cjelovit obrok.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Salata s grahom, rajčicom i skušom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s grahom, rajčicom i skušom. – bijeli grah (iz konzerve), luk (ljubičasti), skuša (u maslinovom ulju, iz konzerve), rajčica, masline (crnih, otkoštenih), vinski ocat, sir mozzarella, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Rajčicu narežemo na kriške, luk na trakice, a mozzarellu na prutiće. ; U zdjelu stavimo ocijeđeni grah, dodamo luk, rajčicu, mozzarellu i masline, a u zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i ocat, začinimo solju i paprom, izmiješamo pjenjačom i dobiveni dresing prelijemo preko povrća i sira. ; Zatim salatu nježno promiješamo i rasporedimo na tanjure, preko nje natrgamo komadiće skuše, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
; -</div>
Salata s grahom, rajčicom i skušom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s grahom, rajčicom i skušom.
Skuša se smatra najukusnijom plavom ribom Jadrana, obiluje omega-3 masnim kiselinama, mekanog je mesa i nema mnogo kostiju. Najbolja je svježa, no i ova iz konzerve uopće nije loša. Dodati ju na salatu je dobra ideja za jedan zdrav, brz i cjelovit obrok.
Salata s grahom, rajčicom i skušom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s grahom, rajčicom i skušom. - bijeli grah (iz konzerve), luk (ljubičasti), skuša (u maslinovom ulju, iz konzerve), rajčica, masline (crnih, otkoštenih), vinski ocat, sir mozzarella, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Rajčicu narežemo na kriške, luk na trakice, a mozzarellu na prutiće. ; U zdjelu stavimo ocijeđeni grah, dodamo luk, rajčicu, mozzarellu i masline, a u zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i ocat, začinimo solju i paprom, izmiješamo pjenjačom i dobiveni dresing prelijemo preko povrća i sira. ; Zatim salatu nježno promiješamo i rasporedimo na tanjure, preko nje natrgamo komadiće skuše, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Rajčicu narežemo na kriške, luk na trakice, a mozzarellu na prutiće.
- U zdjelu stavimo ocijeđeni grah, dodamo luk, rajčicu, mozzarellu i masline, a u zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i ocat, začinimo solju i paprom, izmiješamo pjenjačom i dobiveni dresing prelijemo preko povrća i sira.
- Zatim salatu nježno promiješamo i rasporedimo na tanjure, preko nje natrgamo komadiće skuše, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 51
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:10minuta |
|