Sendvič alla “Crochef”

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Sendvič alla "Crochef"
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sendvič alla "Crochef".

Sendvič sa ovakvom kombinacijom finih mediteranskih sastojaka još nismo imali prilike vidjeti, pa smo stoga ovo jelo odlučili nazvati "Sendvič alla Crochef". Zbog specifičnog načina rezanja peciva u obliku slova 'v', nadjev će teže ispadati sa strane sendviča. Također, po želji možete izdubiti manji dio unutrašnjosti peciva te u njega staviti malo više slasnog nadjeva.

Sendvič alla "Crochef" - U našem video receptu saznajte kako pripremiti sendvič alla "Crochef". - pecivo, morske kozice, češnjak, bosiljak (sjeckanog), origano, rukola, rajčica (mini), pinjoli, parmezan, sol i papar, U tavi pržimo pinjole dok lagano ne porumene i maknemo ih u stranu. ; Mini rajčice operemo i narežemo na četvrtine. Rukolu operemo pod mlazom hladne vode. ; U tavu na malo maslinovog ulja dodamo ocijeđene morske kozice, protisnuti češnjak, sol i papar. ; Čim češnjak pusti miris dodajemo na četvrtine narezanu mini rajčicu i rukolu. Sve zajedno samo kratko promiješamo i odmah nadijevamo topla peciva. ; Oni koji vole pikantnije mogu sve zajedno još posipati sa malo svježeg parmezana.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavi pržimo pinjole dok lagano ne porumene i maknemo ih u stranu.
  2. Mini rajčice operemo i narežemo na četvrtine. Rukolu operemo pod mlazom hladne vode.
  3. U tavu na malo maslinovog ulja dodamo ocijeđene morske kozice, protisnuti češnjak, sol i papar.
  4. Čim češnjak pusti miris dodajemo na četvrtine narezanu mini rajčicu i rukolu. Sve zajedno samo kratko promiješamo i odmah nadijevamo topla peciva.
  5. Oni koji vole pikantnije mogu sve zajedno još posipati sa malo svježeg parmezana.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: