- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima. – shiitake gljive, šampinjoni, krumpir, češnjak, peršin (sjeckanog), mažuran (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje. ; Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
; – Svi ljubitelji gljiva sigurno će uživati u ovom obroku, koji se može konzumirati kao glavno jelo, ali i kao prilog nekim mesnim jelima. Pogledajte što smo danas skuhali te pokušajte i sami!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima – U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima. – shitake gljive, šampinjoni, krumpir, češnjak, peršin (sjeckanog), mažuran (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje. ; Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
; -</div>
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima.
Svi ljubitelji gljiva sigurno će uživati u ovom obroku, koji se može konzumirati kao glavno jelo, ali i kao prilog nekim mesnim jelima. Pogledajte što smo danas skuhali te pokušajte i sami!
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima. - shitake gljive, šampinjoni, krumpir, češnjak, peršin (sjeckanog), mažuran (sušeni), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje. ; Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
; -
Upute po koracima:
- Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće.
- U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri.
- Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje.
- Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 49
Rating: 4.61
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|