Široki rezanci alla boscaiola – U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance alla boscaiola. – tjestenina ((širokih rezanaca)), šampinjoni, češnjak, majčina dušica (sušena), peršin (sjeckanog), pršut, sušene rajčice (iz ulja), bijelo vino (suhog), vrhnje za kuhanje, peperoncini, parmezan (naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Pršut narežemo na šire trakice, sušenu rajčicu na prutiće, očišćene šampinjone na četvrtine, a češnjak na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane gljive, posolimo ih, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute dodamo narezanu sušenu rajčicu, peperoncine, ulijemo bijelo vino, posipamo sušenom majčinom dušicom, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju, a u tavu s gljivama dodamo trakice pršuta, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo na slaboj vatri, povremeno miješajući. ; Kad je tjestenina gotova u umak umiješamo naribani parmezan i sjeckani peršin, dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu i izmiješamo sastojke. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Tjestenina s jajima je nutritivno bogatija i ukusnija, a s boscaiola umakom od šampinjona, pršuta, sušenih rajčica i vrhnja za kuhanje je još ukusnija.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Široki rezanci alla boscaiola – U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance alla boscaiola. – tjestenina ((širokih rezanaca)), šampinjoni, češnjak, majčina dušica (sušena), peršin (sjeckanog), pršut, sušene rajčice (iz ulja), bijelo vino (suhog), vrhnje za kuhanje, peperoncini, parmezan (naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Pršut narežemo na šire trakice, sušenu rajčicu na prutiće, očišćene šampinjone na četvrtine, a češnjak na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane gljive, posolimo ih, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute dodamo narezanu sušenu rajčicu, peperoncine, ulijemo bijelo vino, posipamo sušenom majčinom dušicom, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju, a u tavu s gljivama dodamo trakice pršuta, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo na slaboj vatri, povremeno miješajući. ; Kad je tjestenina gotova u umak umiješamo naribani parmezan i sjeckani peršin, dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu i izmiješamo sastojke. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Široki rezanci alla boscaiola
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance alla boscaiola.
Tjestenina s jajima je nutritivno bogatija i ukusnija, a s boscaiola umakom od šampinjona, pršuta, sušenih rajčica i vrhnja za kuhanje je još ukusnija.
Široki rezanci alla boscaiola - U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance alla boscaiola. - tjestenina ((širokih rezanaca)), šampinjoni, češnjak, majčina dušica (sušena), peršin (sjeckanog), pršut, sušene rajčice (iz ulja), bijelo vino (suhog), vrhnje za kuhanje, peperoncini, parmezan (naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Pršut narežemo na šire trakice, sušenu rajčicu na prutiće, očišćene šampinjone na četvrtine, a češnjak na listiće. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane gljive, posolimo ih, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 3-4 minute dodamo narezanu sušenu rajčicu, peperoncine, ulijemo bijelo vino, posipamo sušenom majčinom dušicom, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju, a u tavu s gljivama dodamo trakice pršuta, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo na slaboj vatri, povremeno miješajući. ; Kad je tjestenina gotova u umak umiješamo naribani parmezan i sjeckani peršin, dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu i izmiješamo sastojke. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Pršut narežemo na šire trakice, sušenu rajčicu na prutiće, očišćene šampinjone na četvrtine, a češnjak na listiće.
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezane gljive, posolimo ih, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 3-4 minute dodamo narezanu sušenu rajčicu, peperoncine, ulijemo bijelo vino, posipamo sušenom majčinom dušicom, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri.
Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju, a u tavu s gljivama dodamo trakice pršuta, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo na slaboj vatri, povremeno miješajući.
Kad je tjestenina gotova u umak umiješamo naribani parmezan i sjeckani peršin, dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu i izmiješamo sastojke.