- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Široki rezanci s bukovačama i suhim mesom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s bukovačama i suhim mesom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tjestenina, 400 g
- buđola, 100 g sušene
- bukovače, 200 g
- češnjak, 2 režnja
- tikvice, 200 g
- maslac, 40 g
- chili s morskom soli
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol
- papar svježe mljeveni
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Buđolu narežemo na komadiće, a bukovače prepolovimo.
- U tavu na ulje dodamo narezanu buđolu. Preko buđole stavimo bukovače i sastojke pirjamo na laganoj vatri 5-6 minuta.
- U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
- U tavu s gljivama i buđolom dodamo narezani češnjak na listiće.
- Tikvicu narežemo na polumjesece i stavimo preko gljiva, buđole i češnjaka. Sastojke kratko pirjamo kako bi sastojci ostali hrskavi.
- Kuhanu tjesteninu ocijedimo i stavimo preko sastojka u tavi. Preko tjestenine dodamo maslac, sastojke nježno izmiješamo.
- Jelo poslužimo u zdjeli i začinimo po želji s chilijem s morskom soli.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |