- Almo Čatlak
- 50 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Široki rezanci s crnilom od sipe i umakom od lososa – U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s crnilom od sipe i umakom od lososa. – dimljeni losos, vrhnje za kuhanje, maslac, široki rezanci (s crnilom od sipe), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, U posudu s vrelom posoljenom vodom stavimo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, na maslac odmah zatim ulijemo vrhnje za kuhanje i pričekamo da se maslac rastopi. Čim se maslac rastopio, umak posolimo. ; Sada dimljeni losos stavimo na dasku i narežemo ga na trakice širine poprilici jednog centimetara. ; Narezani losos odmah stavimo u tavu s vrhnjem i povremeno miješajući na laganoj temperaturi sastojke lagano zagrijavamo. ; Kada je gotova, kuhanu tjesteninu vadimo iz vode, ocijedimo je i stavljamo preko umaka s dimljenim lososom. ; Sada sastojke izmiješamo, ugasimo vatru i poslužimo. ; Sve zajedno ukrasimo s malo svježeg peršina.
; –
Široki rezanci s crnilom od sipe i umakom od lososa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s crnilom od sipe i umakom od lososa.
Upute po koracima:
- U posudu s vrelom posoljenom vodom stavimo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, na maslac odmah zatim ulijemo vrhnje za kuhanje i pričekamo da se maslac rastopi. Čim se maslac rastopio, umak posolimo.
- Sada dimljeni losos stavimo na dasku i narežemo ga na trakice širine poprilici jednog centimetara.
- Narezani losos odmah stavimo u tavu s vrhnjem i povremeno miješajući na laganoj temperaturi sastojke lagano zagrijavamo.
- Kada je gotova, kuhanu tjesteninu vadimo iz vode, ocijedimo je i stavljamo preko umaka s dimljenim lososom.
- Sada sastojke izmiješamo, ugasimo vatru i poslužimo.
- Sve zajedno ukrasimo s malo svježeg peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept: Votes: 47 Rating: 4.72 You: Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> | |
Vrijeme pripreme:50minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
file lososa,
Jela koja su danas popularna:
Slatka peciva s grožđicama i šafranom
Votes: 52
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
190 min
Almo Čatlak
Rižoto s mladim bobom i morskim kozicama
Votes: 27
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Pečena jetrica s pancetom, jabukom i krumpirom
Votes: 53
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Jelenja rebra sa špeclima i džemom od divljih brusnica
Votes: 45
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
160 min
Almo Čatlak
Gratinirana tjestenina sa šunkom i tvrdo kuhanim jajima
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Prepečenac s bananom i cimetom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
10 min
Fina Malinić
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Miješano prženo voće u tempura tijestu
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Školjkice od lisnatog tijesta s nadjevom od sira i kupusa
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Zapečene tortilje nadjevene špinatom i svježim kravljim sirom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Juha od krumpira i špinata
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)