- Almo Čatlak
- 50 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Široki rezanci s crnilom od sipe i umakom od lososa – U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s crnilom od sipe i umakom od lososa. – dimljeni losos, vrhnje za kuhanje, maslac, široki rezanci (s crnilom od sipe), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, U posudu s vrelom posoljenom vodom stavimo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, na maslac odmah zatim ulijemo vrhnje za kuhanje i pričekamo da se maslac rastopi. Čim se maslac rastopio, umak posolimo. ; Sada dimljeni losos stavimo na dasku i narežemo ga na trakice širine poprilici jednog centimetara. ; Narezani losos odmah stavimo u tavu s vrhnjem i povremeno miješajući na laganoj temperaturi sastojke lagano zagrijavamo. ; Kada je gotova, kuhanu tjesteninu vadimo iz vode, ocijedimo je i stavljamo preko umaka s dimljenim lososom. ; Sada sastojke izmiješamo, ugasimo vatru i poslužimo. ; Sve zajedno ukrasimo s malo svježeg peršina.
; –
Široki rezanci s crnilom od sipe i umakom od lososa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s crnilom od sipe i umakom od lososa.
Upute po koracima:
- U posudu s vrelom posoljenom vodom stavimo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, na maslac odmah zatim ulijemo vrhnje za kuhanje i pričekamo da se maslac rastopi. Čim se maslac rastopio, umak posolimo.
- Sada dimljeni losos stavimo na dasku i narežemo ga na trakice širine poprilici jednog centimetara.
- Narezani losos odmah stavimo u tavu s vrhnjem i povremeno miješajući na laganoj temperaturi sastojke lagano zagrijavamo.
- Kada je gotova, kuhanu tjesteninu vadimo iz vode, ocijedimo je i stavljamo preko umaka s dimljenim lososom.
- Sada sastojke izmiješamo, ugasimo vatru i poslužimo.
- Sve zajedno ukrasimo s malo svježeg peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:50minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
file lososa,
Jela koja su danas popularna:
Savršeni cheesecake s limunom
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Fina Malinić
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 45
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Juha od tjestenine, graha i slanutka
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 51
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
Votes: 53
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
File bijele ribe na posteljici od povrća
Votes: 52
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Maslac od indijskih oraščića
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
15 min
Fina Malinić
Domaće energetske pločice
Votes: 56
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Fina Malinić
Juha od bundeve s jabukama i kokosovim mlijekom
Votes: 46
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Medaljoni svinjske pisanice s umakom od sira
Votes: 46
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)