- Almo Čatlak
- 40 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Široki rezanci s povrćem iz tave
U našem receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s povrćem iz tave.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- široki rezanci, 400 grama
- pinjoli, 15 grama
- zelene masline, 10 komada (okoštene)
- grašak, 200 grama (smrznuti)
- kelj, 5-6 listova (mladi)
- sušeni peperoncino, 1 komad
- češnjak, 4 režnja
- povrtna juha, 750 ml
- ljubičasti luk, 1/2 glavice
- maslinovo ulje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Narežemo mladi kelj, ljubičasti luk i češnjak te zgnječimo zelene masline.
- U tavu ulijemo maslinovo ulje, dodamo luk, posolimo, a zatim dodamo kelj i masline.
- Kratko pržimo, a zatim dodamo i češnjak, peperoncine i pinjole.
- Još malo pržimo pa dodamo široke rezance, povrtnu juhu i smrznuti grašak.
- Kuhamo dok tjestenina ne omekša, odnosno dok se svi sastojci ne povežu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:40minuta |