- Almo Čatlak
 
				
				
				
								
					- 30 min
 
												
					- 4 porcije
 
													- Srednje kalorično
  
													- Jednostavna priprema
  
								
				
									- Sadrži mlijeko, nema mesa
  
							
			
			
				
		
		Slatke lazanje s bobičastim voćem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti slatke lazanje s bobičastim voćem. – sir mascarpone, bobičasto voće (miješanog), tijesto za savijače, med, voćni liker, šećer u prahu, Bobičasto voće očistimo i operemo, a tijesto za savijače premažemo uljem i narežemo ga na kvadrate 7×7 cm. ; Zatim kvadrate tijesta rasporedimo po limu za pečenje, prekrivenim papirom za pečenje, i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, cca. 3 minute. ; Pečeno tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se ohladi. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo mascarpone, dodamo med, ulijemo liker i izmiješamo sastojke. ; Zatim dodamo bobičasto voće i nježno ga umiješamo. ; Na tanjure stavimo po žlicu kreme s bobičastim voćem, preko nje listić pečenog tijesta, zatim kremu, pa listić i postupak ponavljamo do željene visine. ; Na kraju posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
;  – Lazanje mogu biti s mesom, piletinom, ribom, povrćem ali ih možemo pripremiti i slatke. Ako vas zanima i ovaj način, pogledajte priloženi video.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Slatke lazanje s bobičastim voćem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti slatke lazanje s bobičastim voćem. – sir mascarpone, bobičasto voće (miješanog), tijesto za savijače, med, voćni liker, šećer u prahu, Bobičasto voće očistimo i operemo, a tijesto za savijače premažemo uljem i narežemo ga na kvadrate 7×7 cm. ; Zatim kvadrate tijesta rasporedimo po limu za pečenje, prekrivenim papirom za pečenje, i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, cca. 3 minute. ; Pečeno tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se ohladi. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo mascarpone, dodamo med, ulijemo liker i izmiješamo sastojke. ; Zatim dodamo bobičasto voće i nježno ga umiješamo. ; Na tanjure stavimo po žlicu kreme s bobičastim voćem, preko nje listić pečenog tijesta, zatim kremu, pa listić i postupak ponavljamo do željene visine. ; Na kraju posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
; -</div>
    
    
    
    
    
        
        
        
    
    
    
    
            
        
            
        Slatke lazanje s bobičastim voćem    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti slatke lazanje s bobičastim voćem.    
         
     
                
        
            
        Lazanje mogu biti s mesom, piletinom, ribom, povrćem ali ih možemo pripremiti i slatke. Ako vas zanima i ovaj način, pogledajte priloženi video.
Slatke lazanje s bobičastim voćem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti slatke lazanje s bobičastim voćem. - sir mascarpone, bobičasto voće (miješanog), tijesto za savijače, med, voćni liker, šećer u prahu, Bobičasto voće očistimo i operemo, a tijesto za savijače premažemo uljem i narežemo ga na kvadrate 7x7 cm. ; Zatim kvadrate tijesta rasporedimo po limu za pečenje, prekrivenim papirom za pečenje, i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, cca. 3 minute. ; Pečeno tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se ohladi. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo mascarpone, dodamo med, ulijemo liker i izmiješamo sastojke. ; Zatim dodamo bobičasto voće i nježno ga umiješamo. ; Na tanjure stavimo po žlicu kreme s bobičastim voćem, preko nje listić pečenog tijesta, zatim kremu, pa listić i postupak ponavljamo do željene visine. ; Na kraju posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
; -
      
         
     
                
                
        
            
                
        Upute po koracima:    
                
        
    - Bobičasto voće očistimo i operemo, a tijesto za savijače premažemo uljem i narežemo ga na kvadrate 7x7 cm. 
 - Zatim kvadrate tijesta rasporedimo po limu za pečenje, prekrivenim papirom za pečenje, i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, cca. 3 minute. 
 - Pečeno tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se ohladi. 
 - Za to vrijeme u zdjelu stavimo mascarpone, dodamo med, ulijemo liker i izmiješamo sastojke. 
 - Zatim dodamo bobičasto voće i nježno ga umiješamo. 
 - Na tanjure stavimo po žlicu kreme s bobičastim voćem, preko nje listić pečenog tijesta, zatim kremu, pa listić i postupak ponavljamo do željene visine. 
 - Na kraju posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
 
     
         
     
                
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
     
                
            
                
            
         
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
    
    
                        
            
    
        Votes: 59 
        Rating: 4.54 
        You:      
    
        Rate this recipe!     
          | 
                                
                     | 
                    
    
            
            
                
            
                
            
                
        
    
    
                        | 
            Za Print recepta klikni ikonu >>         | 
                                
            
         | 
                    
    
     
         
    
    
                        | 
            Vrijeme pripreme:30minuta         | 
                                
            
         |