- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Sočna salata od krumpira, inćuna i kapara – U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočnu salatu od krumpira, inćuna i kapara. – krumpir (kuhan u ljusci), luk, inćuni, limun, senf, kapare, peršin (sjeckani ), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar (svježe mljeveni), U čistu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, na ulje protisnemo sok od limuna, dodamo senf, malo posolimo i izmiješamo sastojke. ; Kada smo dobili jednoličnu emulziju u posudu dodamo luk narezan na trakice i izmiješamo sastojke. ; Sada u posudu dodamo kuhani krumpir narezan na ploške, a preko njega dodamo kapare, slane inćune, još jednom nježno izmiješamo i prelijemo je s malo mlake vode.
; Salata je gotova i možemo ju poslužiti.; –
Sočna salata od krumpira, inćuna i kapara
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočnu salatu od krumpira, inćuna i kapara.
Upute po koracima:
- U čistu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, na ulje protisnemo sok od limuna, dodamo senf, malo posolimo i izmiješamo sastojke.
- Kada smo dobili jednoličnu emulziju u posudu dodamo luk narezan na trakice i izmiješamo sastojke.
- Sada u posudu dodamo kuhani krumpir narezan na ploške, a preko njega dodamo kapare, slane inćune, još jednom nježno izmiješamo i prelijemo je s malo mlake vode.
- Salata je gotova i možemo ju poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 49
Rating: 4.73
You: 3
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta | |