- Almo Čatlak
- 15 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Ima jaja, nema mesa
Spaghettini aglio, olio e peperoncino – U našem video receptu saznajte kako pripremiti poznati talijanski specijalitet spaghettini aglio, olio e peperoncino. – špageti (tankih), ljuta papričica, češnjak, peršin (sjeckanog), maslinovo ulje, sol, Tjesteninu stavimo kuhati, po uputama na pakiranju, u dosta slane vrele vode. U vodu također možemo dodati jedan krupno narezan češanj češnjaka i malo maslinovog ulja. ; Dok se špageti kuhaju češnjak narežemo na tanke listiće, a peršin nasjeckamo.; U tavu, na toplo maslinovo ulje, dodamo listiće češnjaka i kada pusti miris (ne smije izgorjeti) dodamo peršin i ljute papričice. ; Kada peršin malo uvene dodamo špagete i sve zajedno izmiješamo, prebacimo u zdjelu za posluživanje i poslužimo.; – Kada biste željeli pripremiti tjesteninu na jednostavniji način od ovoga, vjerojatno bi je morali jesti sirovu. Ovo je idealan recept za ljude koje obuzme neopisiva žudnja za ugljikohidratima, obožavaju tjesteninu, a nemaju volje pripremiti neki kompliciraniji umak.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Spaghettini aglio, olio e peperoncino – U našem video receptu saznajte kako pripremiti poznati talijanski specijalitet spaghettini aglio, olio e peperoncino. – špagete (tankih), ljuta papričica, češnjak, peršin (sjeckanog), maslinovo ulje, sol, Tjesteninu stavimo kuhati, po uputama na pakiranju, u dosta slane vrele vode. U vodu također možemo dodati jedan krupno narezan češanj češnjaka i malo maslinovog ulja. ; Dok se špageti kuhaju češnjak narežemo na tanke listiće, a peršin nasjeckamo.; U tavu, na toplo maslinovo ulje, dodamo listiće češnjaka i kada pusti miris (ne smije izgorjeti) dodamo peršin i ljute papričice. ; Kada peršin malo uvene dodamo špagete i sve zajedno izmiješamo, prebacimo u zdjelu za posluživanje i poslužimo.; -</div>
Spaghettini aglio, olio e peperoncino
U našem video receptu saznajte kako pripremiti poznati talijanski specijalitet spaghettini aglio, olio e peperoncino.
Kada biste željeli pripremiti tjesteninu na jednostavniji način od ovoga, vjerojatno bi je morali jesti sirovu. Ovo je idealan recept za ljude koje obuzme neopisiva žudnja za ugljikohidratima, obožavaju tjesteninu, a nemaju volje pripremiti neki kompliciraniji umak.
Spaghettini aglio, olio e peperoncino - U našem video receptu saznajte kako pripremiti poznati talijanski specijalitet spaghettini aglio, olio e peperoncino. - špagete (tankih), ljuta papričica, češnjak, peršin (sjeckanog), maslinovo ulje, sol, Tjesteninu stavimo kuhati, po uputama na pakiranju, u dosta slane vrele vode. U vodu također možemo dodati jedan krupno narezan češanj češnjaka i malo maslinovog ulja. ; Dok se špageti kuhaju češnjak narežemo na tanke listiće, a peršin nasjeckamo.; U tavu, na toplo maslinovo ulje, dodamo listiće češnjaka i kada pusti miris (ne smije izgorjeti) dodamo peršin i ljute papričice. ; Kada peršin malo uvene dodamo špagete i sve zajedno izmiješamo, prebacimo u zdjelu za posluživanje i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Tjesteninu stavimo kuhati, po uputama na pakiranju, u dosta slane vrele vode. U vodu također možemo dodati jedan krupno narezan češanj češnjaka i malo maslinovog ulja.
- Dok se špageti kuhaju češnjak narežemo na tanke listiće, a peršin nasjeckamo.
- U tavu, na toplo maslinovo ulje, dodamo listiće češnjaka i kada pusti miris (ne smije izgorjeti) dodamo peršin i ljute papričice.
- Kada peršin malo uvene dodamo špagete i sve zajedno izmiješamo, prebacimo u zdjelu za posluživanje i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 26
Rating: 4.65
You: 5
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:15minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
al oglio recept, aglio olio peperoncino, recept pasta aglio olio peperoncino,
Jela koja su danas popularna:
Savršeni cheesecake s limunom
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Fina Malinić
Teleća koljenica s krumpirom i mrkvom kao ispod peke
Votes: 45
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Juha od tjestenine, graha i slanutka
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 51
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
Votes: 53
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
File bijele ribe na posteljici od povrća
Votes: 52
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Domaće energetske pločice
Votes: 56
Rating: 4.75
You: 4
Rate this recipe!
35 min
Fina Malinić
Juha od bundeve s jabukama i kokosovim mlijekom
Votes: 46
Rating: 4.74
You: 3
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Roastbeef na rukoli s kaparima i umakom od balzamičkog octa
Votes: 47
Rating: 4.74
You: 5
Rate this recipe!
200 min
Almo Čatlak
Wiener zwiebelrostbraten - pečeni odrezak s lukom na bečki način
Votes: 46
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)