- Almo Čatlak
 - 120 min
 - 4 porcije
 - Srednje kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Stifado - junetina s krumpirom u umaku od rajčice    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu s krumpirom u umaku od rajčice.    
        
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - pasirana rajčica, 500 g
 - mesna juha, 150 ml
 - maslinovo ulje, 2 žlice
 - luk, 500 g
 - češnjak, 2 režnja
 - junetina, 700 g
 - vinski ocat, 2 žlice
 - krumpir, 500 g
 - lovorov list, 1 list
 - ulje
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Krumpir ogulimo, operemo i narežemo na veće komade. Nasjeckani luk stavimo na vruću uljenu tavu, dodamo na listiće narezani češnjak i sastojke pržimo na laganoj vatri.
 - Očišćeni komad junećeg mesa narežemo na kockice veličine zalogaja. Meso stavimo preko luka i pirjamo 10-tak minuta.
 - Zatim u tavu dodamo koricu cimeta, lovorov list te malo vinskog octa. Kad ocat ispari dodamo pasiranu rajčicu, juhu te poklopimo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri 1 sat i 30 minuta.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:120minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





