Svečani pladanj sa salatama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svečani pladanj sa salatama. – cvjetača, mrkva, grašak (iz konzerve), krumpir, šampinjoni (iz konzerve), rotkvice, luk, jaje, vlasac, senf, šećer, masline (punjenih paprikom), slani inćuni, bijeli vinski ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Mrkvu, cvjetaču i krumpir skuhamo u slanoj vodi, ocijedimo i potom krumpir ogulimo i narežemo na kriške, mrkvu i jedno tvrdo kuhano jaje na kolutiće, luk i vlasac nasjeckamo, a cvjetaču natrgamo na cvjetiće. ; Na pladanj složimo cvjetaču, mrkvu, krumpir, grašak i šampinjone iz konzerve, masline, rotkvicu i narezano jaje. ; U zdjelu ulijemo ocat i maslinovo ulje, dodamo šećer, senf, polovicu sjeckanog vlasca, žumanjak drugog kuhanog jajeta, sjeckani luk, začinimo solju i paprom i pjenjačom izradimo dresing. ; Zatim filete inćuna prerežemo po dužini, savijemo ih i rasporedimo po povrću, prelijemo dobivenim dresingom, posipamo preostalim vlascem i poslužimo.
; – Za svečanih blagdana skloni smo konzumiranju većih količina hrane pa se nakon njih osjećamo umorno i tromo, no ako između raznih mesnih i ostalih obilnih delicija ubacimo i ovu svečanu, raznoliku i jako finu salatu, činiti će nam se da smo dobili vitaminsku inekciju.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Svečani pladanj sa salatama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svečani pladanj sa salatama. – cvjetača, mrkva, grašak (iz konzerve), krumpir, šampinjoni (iz konzerve), rotkvice, luk, jaje, vlasac, senf, šećer, masline (punjenih paprikom), slani inćuni, bijeli vinski ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Mrkvu, cvjetaču i krumpir skuhamo u slanoj vodi, ocijedimo i potom krumpir ogulimo i narežemo na kriške, mrkvu i jedno tvrdo kuhano jaje na kolutiće, luk i vlasac nasjeckamo, a cvjetaču natrgamo na cvjetiće. ; Na pladanj složimo cvjetaču, mrkvu, krumpir, grašak i šampinjone iz konzerve, masline, rotkvicu i narezano jaje. ; U zdjelu ulijemo ocat i maslinovo ulje, dodamo šećer, senf, polovicu sjeckanog vlasca, žumanjak drugog kuhanog jajeta, sjeckani luk, začinimo solju i paprom i pjenjačom izradimo dresing. ; Zatim filete inćuna prerežemo po dužini, savijemo ih i rasporedimo po povrću, prelijemo dobivenim dresingom, posipamo preostalim vlascem i poslužimo.
; -</div>
Svečani pladanj sa salatama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svečani pladanj sa salatama.
Za svečanih blagdana skloni smo konzumiranju većih količina hrane pa se nakon njih osjećamo umorno i tromo, no ako između raznih mesnih i ostalih obilnih delicija ubacimo i ovu svečanu, raznoliku i jako finu salatu, činiti će nam se da smo dobili vitaminsku inekciju.
Svečani pladanj sa salatama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti svečani pladanj sa salatama. - cvjetača, mrkva, grašak (iz konzerve), krumpir, šampinjoni (iz konzerve), rotkvice, luk, jaje, vlasac, senf, šećer, masline (punjenih paprikom), slani inćuni, bijeli vinski ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Mrkvu, cvjetaču i krumpir skuhamo u slanoj vodi, ocijedimo i potom krumpir ogulimo i narežemo na kriške, mrkvu i jedno tvrdo kuhano jaje na kolutiće, luk i vlasac nasjeckamo, a cvjetaču natrgamo na cvjetiće. ; Na pladanj složimo cvjetaču, mrkvu, krumpir, grašak i šampinjone iz konzerve, masline, rotkvicu i narezano jaje. ; U zdjelu ulijemo ocat i maslinovo ulje, dodamo šećer, senf, polovicu sjeckanog vlasca, žumanjak drugog kuhanog jajeta, sjeckani luk, začinimo solju i paprom i pjenjačom izradimo dresing. ; Zatim filete inćuna prerežemo po dužini, savijemo ih i rasporedimo po povrću, prelijemo dobivenim dresingom, posipamo preostalim vlascem i poslužimo.
; -
Mrkvu, cvjetaču i krumpir skuhamo u slanoj vodi, ocijedimo i potom krumpir ogulimo i narežemo na kriške, mrkvu i jedno tvrdo kuhano jaje na kolutiće, luk i vlasac nasjeckamo, a cvjetaču natrgamo na cvjetiće.
Na pladanj složimo cvjetaču, mrkvu, krumpir, grašak i šampinjone iz konzerve, masline, rotkvicu i narezano jaje.
U zdjelu ulijemo ocat i maslinovo ulje, dodamo šećer, senf, polovicu sjeckanog vlasca, žumanjak drugog kuhanog jajeta, sjeckani luk, začinimo solju i paprom i pjenjačom izradimo dresing.
Zatim filete inćuna prerežemo po dužini, savijemo ih i rasporedimo po povrću, prelijemo dobivenim dresingom, posipamo preostalim vlascem i poslužimo.