- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Svinjski kare u umaku od crnog vina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski kare u umaku od crnog vina. – svinjski kare, crno vino, koncentrat rajčice, vrhnje za kuhanje, sol i papar (bijeli), Odrescima nožem zarežemo bijeli dio s kožom, da se ne savija pri prženju i stavimo u tavu na vruću masnoću. Začinimo solju i bijelim paprom i pržimo sa svake strane 6-7 minuta. ; Zatim odreske izvadimo na toplo, a na masnoću od prženja ulijemo crno vino i stružući pjenjačom skinemo karamelizirani sloj od prženja. ; Kada vino malo ispari dodamo koncentrat rajčice, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 3-4 minute, povremeno miješajući da umak zgusne. ; Na tanjur stavimo malo umaka, po njemu složimo odreske i poslužimo.; – S par sastojaka koje sigurno imate u kuhinji možete pripremiti izuzetno ukusno jelo i to za vrlo malo vremena. Prženi odresci u umaku od vina ne mogu biti loši, a koliko su zaista dobri provjerite sami.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Svinjski kare u umaku od crnog vina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski kare u umaku od crnog vina. – svinjski kare, crno vino, koncentrat rajčice, vrhnje za kuhanje, sol i papar (bijeli), Odrescima nožem zarežemo bijeli dio s kožom, da se ne savija pri prženju i stavimo u tavu na vruću masnoću. Začinimo solju i bijelim paprom i pržimo sa svake strane 6-7 minuta. ; Zatim odreske izvadimo na toplo, a na masnoću od prženja ulijemo crno vino i stružući pjenjačom skinemo karamelizirani sloj od prženja. ; Kada vino malo ispari dodamo koncentrat rajčice, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 3-4 minute, povremeno miješajući da umak zgusne. ; Na tanjur stavimo malo umaka, po njemu složimo odreske i poslužimo.; -</div>
Svinjski kare u umaku od crnog vina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski kare u umaku od crnog vina.
S par sastojaka koje sigurno imate u kuhinji možete pripremiti izuzetno ukusno jelo i to za vrlo malo vremena. Prženi odresci u umaku od vina ne mogu biti loši, a koliko su zaista dobri provjerite sami.
Svinjski kare u umaku od crnog vina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjski kare u umaku od crnog vina. - svinjski kare, crno vino, koncentrat rajčice, vrhnje za kuhanje, sol i papar (bijeli), Odrescima nožem zarežemo bijeli dio s kožom, da se ne savija pri prženju i stavimo u tavu na vruću masnoću. Začinimo solju i bijelim paprom i pržimo sa svake strane 6-7 minuta. ; Zatim odreske izvadimo na toplo, a na masnoću od prženja ulijemo crno vino i stružući pjenjačom skinemo karamelizirani sloj od prženja. ; Kada vino malo ispari dodamo koncentrat rajčice, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 3-4 minute, povremeno miješajući da umak zgusne. ; Na tanjur stavimo malo umaka, po njemu složimo odreske i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Odrescima nožem zarežemo bijeli dio s kožom, da se ne savija pri prženju i stavimo u tavu na vruću masnoću. Začinimo solju i bijelim paprom i pržimo sa svake strane 6-7 minuta.
- Zatim odreske izvadimo na toplo, a na masnoću od prženja ulijemo crno vino i stružući pjenjačom skinemo karamelizirani sloj od prženja.
- Kada vino malo ispari dodamo koncentrat rajčice, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo i na laganoj vatri kuhamo 3-4 minute, povremeno miješajući da umak zgusne.
- Na tanjur stavimo malo umaka, po njemu složimo odreske i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 27
Rating: 4.63
You: 4
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
svinjski kare u umaku, svinjski file u umaku, svinjetina u umaku, umak od crnog vina, svinjski kotleti u umaku, svinjski but u umaku, svinjski kare u saftu, svinjsi kare u umaku, svinjski but u crnom vinu,
Jela koja su danas popularna:
Piletina u umaku od rajčice s tjesteninom
Votes: 1
Rating: 5
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Fina Malinić
Brudet od ugora na ribarski način
Votes: 28
Rating: 4.79
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Palenta s bijelim grahom i keljom
Votes: 47
Rating: 4.79
You: 5
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Toplo hladna salata s tvrdo kuhanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
40 min
Almo Čatlak
Pilav riža na indijski način
Votes: 92
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Piletina u umaku od rajčica na mediteranski način
Votes: 50
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
80 min
Almo Čatlak
Zapečene punjene paprike s mljevenim mesom
Votes: 49
Rating: 4.78
You: 5
Rate this recipe!
90 min
Almo Čatlak
Svinjski medaljoni s kremastim umakom s tartufima
Votes: 45
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Maksakaste - jetrica na estonski način
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Janjetina na lešo s umakom od rajčice
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Lionska salata s poširanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 3
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.75
You: 2
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)