Svinjski kotleti s kestenima

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjski kotleti s kestenima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske kotlete s kestenima.

Svi ljubitelji svinjetine s ovim će receptom dočekati svojih pet minuta. S obzirom na to kako se u ovom jelu sastojci fino prožimaju i zajedno čine tako homogenu cjelinu, bila bi prava šteta da ga ne isprobate i Vi!

Svinjski kotleti s kestenima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske kotlete s kestenima. - svinjetina ((4 komada svinjskih kotleta)), kesten (pečenih i očišćenih), bijelo vino, češnjak, mileram, senf, brašno, ulje, sol i papar, Narezane kotlete začinimo solju i paprom, uvaljamo u brašno, te pržimo u tavi na vrućem ulju, sa svake strane četiri minute. Pržene kotlete izvadimo na stranu, na toplo i poklopimo. ; Na masnoću od prženja dodamo češnjak narezan na listiće, pečene i očišćene kestene, malo promiješamo i čim češnjak zamiriše sve zajedno podlijemo bijelim vinom. ; Zatim kuhačom nježno ostružemo dno tave, kako bi oslobodili karamelizirani sloj od prženja mesa, poklopimo i na laganoj vatri kuhamo po prilici 5 minuta. ; Potom dodamo senf, mileram, začinimo solju i paprom, izmiješamo sastojke i gotov umak poslužimo po prženim kotletima.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Narezane kotlete začinimo solju i paprom, uvaljamo u brašno, te pržimo u tavi na vrućem ulju, sa svake strane četiri minute. Pržene kotlete izvadimo na stranu, na toplo i poklopimo.
  2. Na masnoću od prženja dodamo češnjak narezan na listiće, pečene i očišćene kestene, malo promiješamo i čim češnjak zamiriše sve zajedno podlijemo bijelim vinom.
  3. Zatim kuhačom nježno ostružemo dno tave, kako bi oslobodili karamelizirani sloj od prženja mesa, poklopimo i na laganoj vatri kuhamo po prilici 5 minuta.
  4. Potom dodamo senf, mileram, začinimo solju i paprom, izmiješamo sastojke i gotov umak poslužimo po prženim kotletima.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 35
Rating: 4.4
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: