- Almo Čatlak
- 25 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Tagliata s bijelim tartufom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatu s bijelim tartufom. – juneći biftek, rukola, tartufi (bijeli) (svježih), balzamični ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Za početak gril tavu debelog dna stavimo na vatru i ostavimo da se grije tri, četiri minute. ; Dno zagrijane tave pokapamo uljem, juneće filete posolimo i stavimo peći po četiri minute sa svake strane. ; Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja, balzamički ocat, začinimo solju i paprom, te promiješamo. ; Pečene odreske izvadimo na dasku, ostavimo ih da se malo ohlade, te ih narežemo na ploške. ; Na tanjur stavimo rukolu, prelijemo je pripremljenim dresingom, a preko rukole stavimo ploške mesa. ; Začinimo ih paprom, prelijemo s malo ulja od bijelog tartufa, preko svega naribamo svježi bijeli tartuf i poslužimo.; – Za opis ovog jela riječi su nedostatne, a tek se gledanjem videa može steći približan osjećaj ljepote ove tagliate aromatizirane bijelim tartufom.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Tagliata s bijelim tartufom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatu s bijelim tartufom. – juneći biftek, rukola, tartufi (bijeli) (svježih), balzamički ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Za početak gril tavu debelog dna stavimo na vatru i ostavimo da se grije tri, četiri minute. ; Dno zagrijane tave pokapamo uljem, juneće filete posolimo i stavimo peći po četiri minute sa svake strane. ; Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja, balzamički ocat, začinimo solju i paprom, te promiješamo. ; Pečene odreske izvadimo na dasku, ostavimo ih da se malo ohlade, te ih narežemo na ploške. ; Na tanjur stavimo rukolu, prelijemo je pripremljenim dresingom, a preko rukole stavimo ploške mesa. ; Začinimo ih paprom, prelijemo s malo ulja od bijelog tartufa, preko svega naribamo svježi bijeli tartuf i poslužimo.; -</div>
Tagliata s bijelim tartufom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatu s bijelim tartufom.
Za opis ovog jela riječi su nedostatne, a tek se gledanjem videa može steći približan osjećaj ljepote ove tagliate aromatizirane bijelim tartufom.
Tagliata s bijelim tartufom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatu s bijelim tartufom. - juneći biftek, rukola, tartufi (bijeli) (svježih), balzamički ocat, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Za početak gril tavu debelog dna stavimo na vatru i ostavimo da se grije tri, četiri minute. ; Dno zagrijane tave pokapamo uljem, juneće filete posolimo i stavimo peći po četiri minute sa svake strane. ; Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja, balzamički ocat, začinimo solju i paprom, te promiješamo. ; Pečene odreske izvadimo na dasku, ostavimo ih da se malo ohlade, te ih narežemo na ploške. ; Na tanjur stavimo rukolu, prelijemo je pripremljenim dresingom, a preko rukole stavimo ploške mesa. ; Začinimo ih paprom, prelijemo s malo ulja od bijelog tartufa, preko svega naribamo svježi bijeli tartuf i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Za početak gril tavu debelog dna stavimo na vatru i ostavimo da se grije tri, četiri minute.
- Dno zagrijane tave pokapamo uljem, juneće filete posolimo i stavimo peći po četiri minute sa svake strane.
- Za to vrijeme u zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja, balzamički ocat, začinimo solju i paprom, te promiješamo.
- Pečene odreske izvadimo na dasku, ostavimo ih da se malo ohlade, te ih narežemo na ploške.
- Na tanjur stavimo rukolu, prelijemo je pripremljenim dresingom, a preko rukole stavimo ploške mesa.
- Začinimo ih paprom, prelijemo s malo ulja od bijelog tartufa, preko svega naribamo svježi bijeli tartuf i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 51
Rating: 4.69
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:25minuta |
|