- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži jaja i mlijeko
Tagliatelle s umakom od tartufa – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s umakom od tartufa. – tjestenina, masline (otkoštenih, zelenih), povrtni temeljac, maslac, mini rajčica, umak od tartufa ((crnih)), rukola, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Otkoštene masline narežemo na kolutiće, a mini rajčice prepolovimo.; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u tavu s ugrijanim maslinovim uljem, dodamo narezane masline i pržimo jednu, dvije minute. ; Zatim ulijemo povrtnu juhu, te pričekamo da napola ispari. ; Potom dodamo mini rajčice, pirjamo ih jednu minutu i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s maslinama i mini rajčicama, dodamo maslac i dobro promiješamo. ; Zatim dodamo umak od tartufa, rukolu, nježno promiješamo i poslužimo.; – Tartufi se jako dobro slažu s tjesteninama, a kako smo ih mi složili ovaj put pogledajte u priloženom videu.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Tagliatelle s umakom od tartufa – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s umakom od tartufa. – tjestenina, masline (otkoštenih, zelenih), povrtni temeljac, maslac, mini rajčica, umak od tartufa ((crnih)), rukola, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Otkoštene masline narežemo na kolutiće, a mini rajčice prepolovimo.; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u tavu s ugrijanim maslinovim uljem, dodamo narezane masline i pržimo jednu, dvije minute. ; Zatim ulijemo povrtnu juhu, te pričekamo da napola ispari. ; Potom dodamo mini rajčice, pirjamo ih jednu minutu i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s maslinama i mini rajčicama, dodamo maslac i dobro promiješamo. ; Zatim dodamo umak od tartufa, rukolu, nježno promiješamo i poslužimo.; -</div>
Tagliatelle s umakom od tartufa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s umakom od tartufa.
Tartufi se jako dobro slažu s tjesteninama, a kako smo ih mi složili ovaj put pogledajte u priloženom videu.
Tagliatelle s umakom od tartufa - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tagliatelle s umakom od tartufa. - tjestenina, masline (otkoštenih, zelenih), povrtni temeljac, maslac, mini rajčica, umak od tartufa ((crnih)), rukola, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Otkoštene masline narežemo na kolutiće, a mini rajčice prepolovimo.; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u tavu s ugrijanim maslinovim uljem, dodamo narezane masline i pržimo jednu, dvije minute. ; Zatim ulijemo povrtnu juhu, te pričekamo da napola ispari. ; Potom dodamo mini rajčice, pirjamo ih jednu minutu i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s maslinama i mini rajčicama, dodamo maslac i dobro promiješamo. ; Zatim dodamo umak od tartufa, rukolu, nježno promiješamo i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Otkoštene masline narežemo na kolutiće, a mini rajčice prepolovimo.
- U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme u tavu s ugrijanim maslinovim uljem, dodamo narezane masline i pržimo jednu, dvije minute.
- Zatim ulijemo povrtnu juhu, te pričekamo da napola ispari.
- Potom dodamo mini rajčice, pirjamo ih jednu minutu i maknemo s vatre.
- Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u tavu s maslinama i mini rajčicama, dodamo maslac i dobro promiješamo.
- Zatim dodamo umak od tartufa, rukolu, nježno promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 54
Rating: 4.63
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|