Tajlandska pileća juha – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tajlandsku pileću juhu. – piletina ((filea zabatka)), kineski rezanci (s jajima), mladi luk, češnjak, đumbir (naribani), pileći temeljac, kokosovo mlijeko, curry pasta ((crvene)), maslac od kikirikija, sojin umak, svježa crvena paprika, grašak ((smrznutog)), škrobno brašno, ulje, sol i papar, Prije svega meso narežemo na kockice, mladi luk na kolutiće, a papriku na prutiće veličine 2-3 centimetra. ; U zagrijani wok ulijemo malo ulja, dodamo meso i miješajući pržimo sa svih strana 2-3 minute. ; Zatim dodamo bijeli dio mladog luka, protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i čim češnjak zamiriše, ulijemo pileću juhu, kokosovo mlijeko, sojin umak, dodamo kari pastu, maslac od kikirikija, dobro promiješamo i kuhamo na laganoj vatri, po prilici 8 minuta. ; U zdjelicu s malo vode dodamo škrobno brašno, promiješamo i ulijemo u wok. ; Potom dodamo grašak, papriku, zeleni dio mladog luka promiješamo i kuhamo dalje. ; Za to vrijeme u drugi wok ili lonac s vrelom i posoljenom vodom, stavimo rezance i kuhamo 2-3 minute. ; Zatim tjesteninu izvadimo i premjestimo u wok s juhom, začinimo solju i paprom, promiješamo i juha je gotova. ; U zdjelicu prvo stavimo rezance zatim juhu i poslužimo.; – Da se u woku ne mora samo pržiti i pirjati, dokaz je ovo jelo. Skuhajte krepku i ukusnu pileću juhu s kineskim rezancima gledajući kako mi to radimo. <div class="wpurp-searchable-recipe">Tajlandska pileća juha – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tajlandsku pileću juhu. – piletina ((filea zabatka)), kineski rezanci (s jajima), mladi luk, češnjak, đumbir (naribani), pileći temeljac, kokosovo mlijeko, curry pasta ((crvene)), maslac od kikirikija, sojin umak, svježa crvena paprika, grašak ((smrznutog)), škrobno brašno, ulje, sol i papar, Prije svega meso narežemo na kockice, mladi luk na kolutiće, a papriku na prutiće veličine 2-3 centimetra. ; U zagrijani wok ulijemo malo ulja, dodamo meso i miješajući pržimo sa svih strana 2-3 minute. ; Zatim dodamo bijeli dio mladog luka, protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i čim češnjak zamiriše, ulijemo pileću juhu, kokosovo mlijeko, sojin umak, dodamo kari pastu, maslac od kikirikija, dobro promiješamo i kuhamo na laganoj vatri, po prilici 8 minuta. ; U zdjelicu s malo vode dodamo škrobno brašno, promiješamo i ulijemo u wok. ; Potom dodamo grašak, papriku, zeleni dio mladog luka promiješamo i kuhamo dalje. ; Za to vrijeme u drugi wok ili lonac s vrelom i posoljenom vodom, stavimo rezance i kuhamo 2-3 minute. ; Zatim tjesteninu izvadimo i premjestimo u wok s juhom, začinimo solju i paprom, promiješamo i juha je gotova. ; U zdjelicu prvo stavimo rezance zatim juhu i poslužimo.; -</div>
Tajlandska pileća juha
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tajlandsku pileću juhu.
Da se u woku ne mora samo pržiti i pirjati, dokaz je ovo jelo. Skuhajte krepku i ukusnu pileću juhu s kineskim rezancima gledajući kako mi to radimo.
Tajlandska pileća juha - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tajlandsku pileću juhu. - piletina ((filea zabatka)), kineski rezanci (s jajima), mladi luk, češnjak, đumbir (naribani), pileći temeljac, kokosovo mlijeko, curry pasta ((crvene)), maslac od kikirikija, sojin umak, svježa crvena paprika, grašak ((smrznutog)), škrobno brašno, ulje, sol i papar, Prije svega meso narežemo na kockice, mladi luk na kolutiće, a papriku na prutiće veličine 2-3 centimetra. ; U zagrijani wok ulijemo malo ulja, dodamo meso i miješajući pržimo sa svih strana 2-3 minute. ; Zatim dodamo bijeli dio mladog luka, protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i čim češnjak zamiriše, ulijemo pileću juhu, kokosovo mlijeko, sojin umak, dodamo kari pastu, maslac od kikirikija, dobro promiješamo i kuhamo na laganoj vatri, po prilici 8 minuta. ; U zdjelicu s malo vode dodamo škrobno brašno, promiješamo i ulijemo u wok. ; Potom dodamo grašak, papriku, zeleni dio mladog luka promiješamo i kuhamo dalje. ; Za to vrijeme u drugi wok ili lonac s vrelom i posoljenom vodom, stavimo rezance i kuhamo 2-3 minute. ; Zatim tjesteninu izvadimo i premjestimo u wok s juhom, začinimo solju i paprom, promiješamo i juha je gotova. ; U zdjelicu prvo stavimo rezance zatim juhu i poslužimo.; -
Prije svega meso narežemo na kockice, mladi luk na kolutiće, a papriku na prutiće veličine 2-3 centimetra.
U zagrijani wok ulijemo malo ulja, dodamo meso i miješajući pržimo sa svih strana 2-3 minute.
Zatim dodamo bijeli dio mladog luka, protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i čim češnjak zamiriše, ulijemo pileću juhu, kokosovo mlijeko, sojin umak, dodamo kari pastu, maslac od kikirikija, dobro promiješamo i kuhamo na laganoj vatri, po prilici 8 minuta.
U zdjelicu s malo vode dodamo škrobno brašno, promiješamo i ulijemo u wok.
Potom dodamo grašak, papriku, zeleni dio mladog luka promiješamo i kuhamo dalje.
Za to vrijeme u drugi wok ili lonac s vrelom i posoljenom vodom, stavimo rezance i kuhamo 2-3 minute.
Zatim tjesteninu izvadimo i premjestimo u wok s juhom, začinimo solju i paprom, promiješamo i juha je gotova.
U zdjelicu prvo stavimo rezance zatim juhu i poslužimo.