Teleća koljenica kao ispod peke – U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću koljenicu kao ispod peke. – teleća koljenica, bijelo vino (suhog), krumpir, svježa crvena paprika, paprika (babura), mrkva, ružmarin, češnjak, luk, lovorov list, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Papriku očistimo i narežemo na komade, luk i mrkvu prepolovimo, krumpire ogulimo i narežemo na polovine ili četvrtine, ovisno o veličini, a teleću koljenicu očistimo od žilica i čvrste opne te ju dobro posolimo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stavimo koljenicu i zapečemo ju sa svih strana. ; Za to vrijeme u zdjeli pomiješamo narezano povrće, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju, promiješamo i rasporedimo po dnu prikladne vatrostalne posude. ; Nakon 5-6 minuta pečenja, koljenicu prelijemo bijelim vinom i maknemo s vatre. ; Zapečenu koljenicu premjestimo na povrće u vatrostalnoj posudi, prelijemo vinom i sokovima od pečenja, dodamo listove lovora, grančicu ružmarina, poklopimo i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 230°C, jedan sat i 45 minuta. ; Meso koljenice narežemo na prikladne komade, rasporedimo ih na tanjure s povrćem, prelijemo sokom od pečenja i poslužimo.
; – Krumpir je jednogodišnja zeljasta biljka i jedna je od najraširenijih namirnica na svijetu i odličan je prilog mnogim jelima, poput ovog krasnog recepta s telećom koljenicom. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Teleća koljenica kao ispod peke – U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću koljenicu kao ispod peke. – teleća koljenica, bijelo vino (suhog), krumpir, svježa crvena paprika, paprika (babura), mrkva, ružmarin, češnjak, luk, lovorov list, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Papriku očistimo i narežemo na komade, luk i mrkvu prepolovimo, krumpire ogulimo i narežemo na polovine ili četvrtine, ovisno o veličini, a teleću koljenicu očistimo od žilica i čvrste opne te ju dobro posolimo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stavimo koljenicu i zapečemo ju sa svih strana. ; Za to vrijeme u zdjeli pomiješamo narezano povrće, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju, promiješamo i rasporedimo po dnu prikladne vatrostalne posude. ; Nakon 5-6 minuta pečenja, koljenicu prelijemo bijelim vinom i maknemo s vatre. ; Zapečenu koljenicu premjestimo na povrće u vatrostalnoj posudi, prelijemo vinom i sokovima od pečenja, dodamo listove lovora, grančicu ružmarina, poklopimo i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 230°C, jedan sat i 45 minuta. ; Meso koljenice narežemo na prikladne komade, rasporedimo ih na tanjure s povrćem, prelijemo sokom od pečenja i poslužimo.
; -</div>
Teleća koljenica kao ispod peke
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću koljenicu kao ispod peke.
Krumpir je jednogodišnja zeljasta biljka i jedna je od najraširenijih namirnica na svijetu i odličan je prilog mnogim jelima, poput ovog krasnog recepta s telećom koljenicom. U slast!
Teleća koljenica kao ispod peke - U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleću koljenicu kao ispod peke. - teleća koljenica, bijelo vino (suhog), krumpir, svježa crvena paprika, paprika (babura), mrkva, ružmarin, češnjak, luk, lovorov list, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Papriku očistimo i narežemo na komade, luk i mrkvu prepolovimo, krumpire ogulimo i narežemo na polovine ili četvrtine, ovisno o veličini, a teleću koljenicu očistimo od žilica i čvrste opne te ju dobro posolimo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stavimo koljenicu i zapečemo ju sa svih strana. ; Za to vrijeme u zdjeli pomiješamo narezano povrće, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju, promiješamo i rasporedimo po dnu prikladne vatrostalne posude. ; Nakon 5-6 minuta pečenja, koljenicu prelijemo bijelim vinom i maknemo s vatre. ; Zapečenu koljenicu premjestimo na povrće u vatrostalnoj posudi, prelijemo vinom i sokovima od pečenja, dodamo listove lovora, grančicu ružmarina, poklopimo i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 230°C, jedan sat i 45 minuta. ; Meso koljenice narežemo na prikladne komade, rasporedimo ih na tanjure s povrćem, prelijemo sokom od pečenja i poslužimo.
; -
Papriku očistimo i narežemo na komade, luk i mrkvu prepolovimo, krumpire ogulimo i narežemo na polovine ili četvrtine, ovisno o veličini, a teleću koljenicu očistimo od žilica i čvrste opne te ju dobro posolimo.
U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stavimo koljenicu i zapečemo ju sa svih strana.
Za to vrijeme u zdjeli pomiješamo narezano povrće, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju, promiješamo i rasporedimo po dnu prikladne vatrostalne posude.
Nakon 5-6 minuta pečenja, koljenicu prelijemo bijelim vinom i maknemo s vatre.
Zapečenu koljenicu premjestimo na povrće u vatrostalnoj posudi, prelijemo vinom i sokovima od pečenja, dodamo listove lovora, grančicu ružmarina, poklopimo i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 230°C, jedan sat i 45 minuta.
Meso koljenice narežemo na prikladne komade, rasporedimo ih na tanjure s povrćem, prelijemo sokom od pečenja i poslužimo.