- Almo Čatlak
- 75 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Teleće pečenje s tijestom i kruškama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teleće pečenje s tijestom i kruškama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- teleća lopatica, 1 kg ruža
- kruška, 1 kg
- ulje
- sol i papar
- Tijesto
- glatko brašno, 1/2 kg
- suhi kvasac, 10 g
- mlijeko, 250 ml
- jaja, 1
- maslac, 125 g
- sol, 1 žličica
- šećer, 1/2 žličica
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Kruške ogulimo i slažemo na jedan kraj vatrostalne posude, odmah do krušaka stavimo ružu telećeg buta koju začinimo s malo talijanskih začina.
- Sastojke za kruh pomiješamo i formiramo u tijesto.
- U vatrostalnu posudu ulijemo povrtnu juhu. Do mesa stavimo izrađeno tijesto za kruh. Jelo stavimo u pećnicu zagrijanu na 200°C, 1 sat i 15 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:75minuta |