Teletina s rajčicama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti teletinu s rajčicama. – teletina, rajčica (svježe), slanina (domaće), bijelo vino (suhog), luk, mrkva, celerova stabljika, češnjak, peršin (sjeckani), mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Češnjak protisnemo, luk, mrkvu i stabljiku celera narežemo na kockice, slaninu na prutiće, teletinu odkoštimo i narežemo na komade veličine zalogaja, a rajčici izvadimo mekani dio s košticama i meso narežemo na kockice. ; U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, mrkvu, stabljiku celera, češnjak, slaninu, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće malo ne omekša. ; Zatim dodamo narezano meso, začinimo solju, promiješamo sastojke i sve zajedno pržimo dalje, stalno miješajući. ; Nakon 10-ak minuta prženja ulijemo bijelo vino i pričekamo da napola ispari. ; Potom dodamo narezanu rajčicu, začinimo mljevenom crvenom paprikom, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, promiješamo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 60-ak minuta kuhanja lonac maknemo s vatre, dodamo sjeckani peršin, promiješamo i jelo možemo poslužiti.; – Najfinije goveđe meso je teletina, a ako joj dodamo slaninu, rajčice, luk, mrkvu, celerovu stabljiku i sve zajedno skuhamo uz dodatak bijelog vina, rezultat sigurno ne može biti loš. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Teletina s rajčicama – U našem video receptu saznajte kako pripremiti teletinu s rajčicama. – teletina, rajčica (svježe), slanina (domaće), bijelo vino (suhog), luk, mrkva, stabljika celera, češnjak, peršin (sjeckani), mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Češnjak protisnemo, luk, mrkvu i stabljiku celera narežemo na kockice, slaninu na prutiće, teletinu odkoštimo i narežemo na komade veličine zalogaja, a rajčici izvadimo mekani dio s košticama i meso narežemo na kockice. ; U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, mrkvu, stabljiku celera, češnjak, slaninu, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće malo ne omekša. ; Zatim dodamo narezano meso, začinimo solju, promiješamo sastojke i sve zajedno pržimo dalje, stalno miješajući. ; Nakon 10-ak minuta prženja ulijemo bijelo vino i pričekamo da napola ispari. ; Potom dodamo narezanu rajčicu, začinimo mljevenom crvenom paprikom, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, promiješamo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 60-ak minuta kuhanja lonac maknemo s vatre, dodamo sjeckani peršin, promiješamo i jelo možemo poslužiti.; -</div>
Teletina s rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti teletinu s rajčicama.
Najfinije goveđe meso je teletina, a ako joj dodamo slaninu, rajčice, luk, mrkvu, celerovu stabljiku i sve zajedno skuhamo uz dodatak bijelog vina, rezultat sigurno ne može biti loš. Dobar tek!
Teletina s rajčicama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti teletinu s rajčicama. - teletina, rajčica (svježe), slanina (domaće), bijelo vino (suhog), luk, mrkva, stabljika celera, češnjak, peršin (sjeckani), mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Češnjak protisnemo, luk, mrkvu i stabljiku celera narežemo na kockice, slaninu na prutiće, teletinu odkoštimo i narežemo na komade veličine zalogaja, a rajčici izvadimo mekani dio s košticama i meso narežemo na kockice. ; U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, mrkvu, stabljiku celera, češnjak, slaninu, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće malo ne omekša. ; Zatim dodamo narezano meso, začinimo solju, promiješamo sastojke i sve zajedno pržimo dalje, stalno miješajući. ; Nakon 10-ak minuta prženja ulijemo bijelo vino i pričekamo da napola ispari. ; Potom dodamo narezanu rajčicu, začinimo mljevenom crvenom paprikom, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, promiješamo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 60-ak minuta kuhanja lonac maknemo s vatre, dodamo sjeckani peršin, promiješamo i jelo možemo poslužiti.; -
Češnjak protisnemo, luk, mrkvu i stabljiku celera narežemo na kockice, slaninu na prutiće, teletinu odkoštimo i narežemo na komade veličine zalogaja, a rajčici izvadimo mekani dio s košticama i meso narežemo na kockice.
U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, mrkvu, stabljiku celera, češnjak, slaninu, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće malo ne omekša.
Zatim dodamo narezano meso, začinimo solju, promiješamo sastojke i sve zajedno pržimo dalje, stalno miješajući.
Nakon 10-ak minuta prženja ulijemo bijelo vino i pričekamo da napola ispari.
Potom dodamo narezanu rajčicu, začinimo mljevenom crvenom paprikom, ulijemo toliko vode da prekrije sastojke, promiješamo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri.
Nakon 60-ak minuta kuhanja lonac maknemo s vatre, dodamo sjeckani peršin, promiješamo i jelo možemo poslužiti.