Tiramisu sa svježim kravljim sirom i višnjama

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Tiramisu sa svježim kravljim sirom i višnjama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tiramisu sa svježim kravljim sirom i višnjama.

Želite li pripremiti poznatu i finu slasticu tiramisu, ali na brzi način, pogledajte kako mi to radimo.

Tiramisu sa svježim kravljim sirom i višnjama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tiramisu sa svježim kravljim sirom i višnjama. - krem sir (svježeg), piškote, kava (kuhane, crne), med ((bagrem)), karamel umak ((dulce de leche) ), mlijeko, rum, višnje, kakao (u prahu), menta, U posudu ulijemo rum i crnu kavu, te stavimo na stranu. ; U zdjelu sa svježim krem sirom ulijemo med, karamel umak i mlijeko, te izmiješamo pjenjačom u jednoličnu kremu. ; Žlicu dobivene kreme stavimo na dno prikladne čaše, piškotu namočimo u mješavinu kave i ruma, prelomimo ju i stavimo na kremu.; Preko piškote stavimo još po žlicu kreme, zatim drugu piškotu namočimo u mješavini kave i ruma, prelomimo ju i stavimo na kremu. ; Na kraju stavimo još jednu žlicu kreme, posipamo kakaom u prahu, ukrasimo s dvije, tri višnje, listićem mente i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U posudu ulijemo rum i crnu kavu, te stavimo na stranu.
  2. U zdjelu sa svježim krem sirom ulijemo med, karamel umak i mlijeko, te izmiješamo pjenjačom u jednoličnu kremu.
  3. Žlicu dobivene kreme stavimo na dno prikladne čaše, piškotu namočimo u mješavinu kave i ruma, prelomimo ju i stavimo na kremu.
  4. Preko piškote stavimo još po žlicu kreme, zatim drugu piškotu namočimo u mješavini kave i ruma, prelomimo ju i stavimo na kremu.
  5. Na kraju stavimo još jednu žlicu kreme, posipamo kakaom u prahu, ukrasimo s dvije, tri višnje, listićem mente i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 38
Rating: 4.32
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: