- Almo Čatlak
- 25 min
- 3 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s orasima
Saznajte kako pripremiti ukusnu tjesteninu s orasima u našem video receptu.
Ljubitelji češnjaka i svi oni koji misle da bi češnjakom mogli otjerati susjeda vampira, spremite ovo jelo! Svi ostali pripremite ga tako da izbacite češnjak i dodate šećera. Ni voćni sirup nije loša ideja.
Tjestenina s orasima - Saznajte kako pripremiti ukusnu tjesteninu s orasima u našem video receptu. - široki rezanci, orasi, češnjak, maslac, kiselo vrhnje, ulje, sol, Tjesteninu kuhamo oko 8 minuta (al dente) u posoljenoj vodi te je ocijedimo i isperemo u hladnoj vodi. ; Na rastopljenom maslacu u tavi prepržimo neprestano miješajući ¾ naribanih oraha i na listiće narezan češnjak. ; Tjesteninu ocijedimo i pomiješamo sa smjesom oraha i češnjaka. Malo posolimo i posipamo sa ostatkom naribanih oraha. ; Uz to u posebnoj posudici serviramo, na tavici zagrijano (ne prepečeno), kiselo vrhnje.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- široki rezanci, 250 g
- orasi, 200 g
- češnjak, 2 režnja
- maslac, 50 g
- kiselo vrhnje, 3 dl
- ulje
- sol
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Tjesteninu kuhamo oko 8 minuta (al dente) u posoljenoj vodi te je ocijedimo i isperemo u hladnoj vodi.
- Na rastopljenom maslacu u tavi prepržimo neprestano miješajući ¾ naribanih oraha i na listiće narezan češnjak.
- Tjesteninu ocijedimo i pomiješamo sa smjesom oraha i češnjaka. Malo posolimo i posipamo sa ostatkom naribanih oraha.
- Uz to u posebnoj posudici serviramo, na tavici zagrijano (ne prepečeno), kiselo vrhnje.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:25minuta |